Sve što trebam znati naučio me Noa Novo!

0 preuzimanja

Noa_korablja_duhovita_ilustracijaNe kasni na brod! Sjeti se da smo svi na istom brodu! Planiraj unaprijed! Nije kišilo kad je Noa gradio arku! Budi u formi, kad budeš imao 600 godina netko bi od tebe mogao zatražiti da napraviš nešto zaista veliko! Ne slušaj kritičare, nastavi s poslom koji treba učiniti! Gradi svoju budućnost na visokim temeljima! Sigurnije je putovati u paru! Brzina nije uvijek prednost. Puževi i gepardi bili su na istom brodu. Kad si pod stresom, plutaj malo! Sjeti se arku su gradili amateri a Titanik profesionalci! Oluja ti ne može ništa kad si s Bogom, na kraju te uvijek čeka duga.

Pregleda: 1095 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 09. 2019.

Slični dokumenti

Crni balon - poučna priča o diskriminaciji
Crni balon - poučna priča o diskriminaciji

Jedan dječak crne boje kože zadivljeno je gledao trgovca balonima na nekom sajmu. Bio je to veoma vješt trgovac koji je znao privući pažnju. Pustio je u zrak crveni balon i mnogo malih budućih kupaca je zadivljeno gledalo kako se balon diže visoko u zrak.

Kako se riješiti psovke?
Kako se riješiti psovke?

Potužio se jedan mladić svećeniku da se nikako ne može riješti ružne navike psovanje. Svećenik ga upita: Želiš li ti to zaista?

Zanimljivosti

U hramu Kalbher u Ujainu (Indija) postoji kip Shive koji pije alkohol.Tisuće Hindusa koji inače ne smiju piti alkohol svakodnevno hodočaste noseći sa sobom boce viskija koje upravitelji hrama daju Aghorima.

Humor

Vojni časnik pita župnika: “Koliko bi vojnika moglo prespavat u crkvi?” – “Za vojnike ne znam, ali dok ja propovijedam, spava oko 5 stotina” – odgovori župnik.

Poslovice

Hvalisanje je početak sramote. (Japanska)