Darivanje Novo!

0 preuzimanja

kolac_ilustracijaUlicom je prolazila majka s djetetom. Dječak je u ruci držao kolač. Došli su do prosjakinje pored koje je sjedio prljavi dječak u prevelikoj odjeći. Dječak s kolačem pogleda majku i ona je u njegovom pogledu pročitala da onom drugom želi dati svoj kolač. Kimnuvši glavom, dopustila mu je to. Dječačić pruži kolač svom vršnjaku i nastavi cupkati za svojom mamom.

Neki je prolaznik promatrajući događaj sarkastično dobacio ženi: „Sad ćete mu kupiti još veći kolač, zar ne?“ „Ne“, odgovori ona mirno. „Zašto ne?“ „Zato što se onaj koji daruje odriče.“

Pregleda: 1003 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Prijatelj bi trebao biti
Prijatelj bi trebao biti

Prijatelj bi trebao biti radikalan.

Trebao bi te voljeti kad si odbojan, zagrliti te kad nisi za grljenje, i podnositi te kad si nepodnošljiv.

Kako se obogatiti
Kako se obogatiti

Jednom davno neki je pohlepni bogataš unajmio sjajnog matematičara. Tražio je da mu matematičar formulu za stjecanje najvećeg mogućeg profita u poslovima koje je vodio. Bogatašev san je bio da zlatom i draguljima popuni ogroman sef koji se upravo izrađivao po njegovim instrukcijama.

Zanimljivosti

U hramu Kalbher u Ujainu (Indija) postoji kip Shive koji pije alkohol.Tisuće Hindusa koji inače ne smiju piti alkohol svakodnevno hodočaste noseći sa sobom boce viskija koje upravitelji hrama daju Aghorima.

Humor

Vojni časnik pita župnika: “Koliko bi vojnika moglo prespavat u crkvi?” – “Za vojnike ne znam, ali dok ja propovijedam, spava oko 5 stotina” – odgovori župnik.

Poslovice

Hvalisanje je početak sramote. (Japanska)