Sve što trebam znati naučio me Noa Novo!

0 preuzimanja

Noa_korablja_duhovita_ilustracijaNe kasni na brod! Sjeti se da smo svi na istom brodu! Planiraj unaprijed! Nije kišilo kad je Noa gradio arku! Budi u formi, kad budeš imao 600 godina netko bi od tebe mogao zatražiti da napraviš nešto zaista veliko! Ne slušaj kritičare, nastavi s poslom koji treba učiniti! Gradi svoju budućnost na visokim temeljima! Sigurnije je putovati u paru! Brzina nije uvijek prednost. Puževi i gepardi bili su na istom brodu. Kad si pod stresom, plutaj malo! Sjeti se arku su gradili amateri a Titanik profesionalci! Oluja ti ne može ništa kad si s Bogom, na kraju te uvijek čeka duga.

Pregleda: 1095 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 09. 2019.

Slični dokumenti

Neodgovorni liječnik
Neodgovorni liječnik

Jednog su liječnika pozvali da hitno dođe u bolnicu operirati bolesnog dječaka. Došao je žurno; odmah na ulazu zaogrnuo se kirurškim ogrtačem i uputio ravno u salu za operacije. U hodniku ispred sale zatekao je bijesna dječakovog oca.

Desetoboj - priča o pravim vrijednostima
Desetoboj - priča o pravim vrijednostima

Svake godina škola organizira natjecanje s drugim školama. Prije dvije godine održalo se glazbeno natjecanje, prošle godine natjecanje kazališnih skupina, a za ovu godinu najavljen je desetoboj.

Zanimljivosti

Ispred ikone Marijina Navještenja na otoku Tinos u Grčkoj mora jednom u životu proći svaki Rom pravoslavne vjere. Glavnom ulicom do svetišta, 800 metara prolaze uglavnom na koljenima ili puzeći. Katolici ovo pravoslavno svetište nazivaju Egejskim Lurdesom.

Humor

Vjeroučiteljica tumačeći Petrovo zatajenje zaključi zaključi kako pijetao zakukuriče svaki put kad se nešto slaže, Ivica upita: Zašto onda kukuriče u tri sata u noći kad svi spavaju? ZATO JER SE TADA TISKAJU NOVINE!

Poslovice

Ljubav koja se održava darovima vječno je gladna. (Židovska poslovica)