Misterij života Novo!

0 preuzimanja

“Molio sam ljude od znanosti i tehnike da mi naprave vlat trave. I napravili su. trava_animacija Izgledala je kao prava vlat: zelena, tanka, savitljiva. Kad sam je pogledao izbliza opazih da je mrtva. … Nije mogla disati. Nije mogla rasti. Nije mogla živjeti ni umrijeti. Osim imena nije zapravo imala ništa od prave vlati. Ni krava ni koza ne mogoše je pojesti ni dati od nje mlijeka. Čuo sam kako se sve vlati trave na svijetu smiju vlati čovjekove trave: Veliki ljudi ne mogu - unatoč svoj znanosti i tehnici - načiniti ni malu vlat trave.”

Phil Bosmans

Pregleda: 2434 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 09. 2019.

Slični dokumenti

Pouka jednog vrapca
Pouka jednog vrapca

Jednom je neki lovac namjestio zamke da bi lovio životinje. Već sljedećeg dana je u jednoj zamci pronašao malog vrapca.

Godišnja doba - pps
Godišnja doba - pps
Godisnja_doba_prica_za_razmisljanjeGodišnja doba - priča za razmišljanje pps Poučna priča o četvorici braće kojima je otac dao zadatak da pogledaju stablo kruške u različita godišnja doba kako bi ih naučio da ne sude prebrzo o stvarima i događajima.

Zanimljivosti

Na jugoistoku Rumunjske postoji ikona Rasplakane Gospe za koju se vjeruje da je 1699. godine plakala 26 dana. Ikoni se pripisuje čudesno ozdravljenje od sljepoće stoga joj na blagdan Velike Gospe hrle tisuće hodočasnika.

Humor

– Perice, voliš li ići u školu?

Poslovice

Zrno pijeska u oku može sakriti cijelu planinu! (Japanska poslovica )