Miš i glazba Novo!

0 preuzimanja

Jednom je prilikom učiteljica zamolila Steviea Morrisa da joj pomogne pronaći miša koji je pobjegao za vrijeme pokusa. To ne bi bilo ništa čudno da Stevie nije bio slijep. I svi su ga sažalijevali pa nitko u razredu nije zamijetio njegov izvanredan sluh. Tada je Stevie po prvi put osjetio da netko priznaje i cijeni dar njegovog sluha; njegova učiteljica. I sam je kasnije govorio da je upravo taj događaj bio početak promjena u njegovom životu. Od toga se dana još više trudio oko svoga sluha. I postao jedan od najpoznatijih glazbenika 70-ih godina...

Stevie Wonder

Pregleda: 805 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 11. 12. 2019.

Slični dokumenti

Vrana - poučna priča o poštivanju roditelja
Vrana - poučna priča o poštivanju roditelja

Starac je sjedio u dvorištu svoje kuće zajedno sa sinom koji je upravo diplomirao na uglednom sveučilištu. Iznenada, vrana sleti na zid. Otac upita sina: “Što je ono?”

Stari hrast - priča za razmišljanje
Stari hrast - priča za razmišljanje

Stari je hrast živio na rubu velike šume. Nevrijeme i godine istodobno su se obarale ne njega, ali njega je to jačalo. Rastao je u svojoj uspravnosti odolijevajući svemu što ga je lomilo i kršilo.

Zanimljivosti

Martin Luther izvjesio je 31. listopada 1517. na vrata katedrale u Wittinbergu 95 teza o oprostima, dogmama i uređenju crkve. Zanimljivo je da ovaj događaj u svojim djelima ne spominje ni jednom jedinom riječju.

Humor

Policajac zaustavi svećenika, obavi alkotest i kaže mu: – Velečasni, vi ste pili! – Dobro, jesam malo. Ali oprostite mi. – Dobro, opraštam Vam, a za pokoru ćete mi dati 300 kuna!

Poslovice

Zrno pijeska u oku može sakriti cijelu planinu! (Japanska poslovica )