Stručni skup za vjeroučitelje pripravnike i njihove mentore

Split, 8. listopada 2022.

Stručni skup za pripravnike koji su započeli stažiranje i njihove mentore održat će se 8. listopada 2022. (subota), u prostorijama KBF-a u Splitu s početkom u 10 sati. Tema stručnog skupa je: Stručno–metodička priprema za polaganje stručnog ispita. Program stručnog skupa za pripravnike 2022.

Ovaj stručni skup organizira Katehetski ured Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje – Podružnica Split te je obvezan za vjeroučitelje pripravnike i njihove mentore u sklopu njihova trajnog usavršavanja.

Vjeroučitelji pripravnici i njihovi mentori trebaju se prijaviti isključivo elektroničkim putem na: ettaedu.azoo.hr najkasnije do 7. listopada ove godine.

Zanimljivosti

Na jugoistoku Rumunjske postoji ikona Rasplakane Gospe za koju se vjeruje da je 1699. godine plakala 26 dana. Ikoni se pripisuje čudesno ozdravljenje od sljepoće stoga joj na blagdan Velike Gospe hrle tisuće hodočasnika.

Humor

– Tata ti si nogometaš pa ćeš me sigurno razumjeti. – Kaži sine. – Produžio sam ugovor s petim razredom na još godinu dana.

Poslovice

Ako hoćeš nešto reći, prvo provjeri tko će te slušati. (Gruzijska poslovica)