Stručnjak - kratka priča Novo!

0 preuzimanja

Einstain_3d_animacijaNeki je čovjek odlučio: "Želim sve upoznati i, bude li potrebno, obići ću cijeli svijet." I krenuo on na put oko svijeta. Od najpoznatijih učitelja učio je zemljopis, povijest i niz drugih znanja. Otkrio je tehničko umijeće, oduševio se za matematiku i ovladao informatikom. Sve što je otkrio i naučio pohranio je na diskove, videokasete, CD-e i DVD-e. Kući se vratio zadovoljan i sretan. Govorio je: "Sada sve znam." Nakon nekoliko dana posjetio je učena i nadaleko poznata mudraca. Htio je provjeriti prikupljeno znanje usporedivši ga s mudračevim. Bacili su kocku da odluče tko će prvi postaviti pitanje. Kocka je izabrala mudraca, koji upita: "Što znaš o prijateljstvu?" Čovjek zanijemi, ustade i izađe bez riječi. Još i danas obilazi svijetom...

Pregleda: 789 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 09. 12. 2019.

Slični dokumenti

Upitnik - razmišljanje
Upitnik - razmišljanje

Bio je jednom jedan drag upitnik, i kao svi upitnici zračio je oštoumnošću. Posljednih dana hodao je uokolo rastresen, potišten, razočaran i pun tjeskobe. Svi su ga izbjegavali.

Vinograd - poučna priča o alkoholizmu
Vinograd - poučna priča o alkoholizmu

Kad vidje seljaka gdje sadi vinograd, vrag se obradova i pomisli: "Grožđe će biti moje i opskrbljivat će čitavo moje kraljevstvo. Vinograd će stalno rađati."

Zanimljivosti

Biblija sadrži otprilike 3 milijuna slova, raspoređenih u više od tisuću poglavlja.

Humor

Adam se proderao na Evu. Ona briznu u plač: Adame! Nitko mi se nikada nije obratio takvim tonom!!!!

Poslovice

Slušaj druge ili će te vlastiti jezik učiniti gluhim. (Indijska)