Napredak otac i sin - poučna priča Novo!

0 preuzimanja

Marc_Twain_clipartNeki se mladić tužio Marku Twainu: “Više se otac i ja ne razumijemo. Svaki dan dolazi do svađa. Toliko je zaostao... ne razumije ni potrebe današnjega vremena ni modernoga čovjeka. Što da učinim prije nego pobjegnem od kuće?” A poznati pisac odgovori: “Potpuno te razumijem. Kad sam ja imao 17 godina i moj je otac bio jako nazadan. Nisam ga mogao podnijeti.” - Kad sam imao 27 godina, moj je otac već učinio dosta koraka naprijed, pa se s njim moglo govoriti o svemu. Danas, deset godina kasnije – nećeš vjerovati – kad ne znam što učiniti, odem svom ocu po savjet. Vidiš koliko se stari mogu promijeniti! autor nepoznat
Pregleda: 2254 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Graditelj i njegov jedrenjak
Graditelj i njegov jedrenjak

Graditelj lađa donio je jednoga dana do svoje radionice uz luku dugačak zaobljeni drveni stup, koji se pravilno sužavao od jednoga kraja prema drugome, i komad uredno složena platna, te ih odložio uz radionicu.

Ima li Bog smisla za humor?
Ima li Bog smisla za humor?
(Adalbert Ludwig Balling) zirafa_animacijaSigurno da Bog ima humora! Tko je stvorio šarenu papigu? Tko je stvorio šaljivu zebru: Tko dosjetljivog majmuna? Tko nehajnog pelikana? Tko znatiželjnu žirafu? Tko je stvorio sve ove ljupke i vesele životinje? To nije mogao natmurenjak. Samo je Bog s humorom i šalom mogao takvo što stvoriti. Samo je nasmiješeni Bog to mogao.

Zanimljivosti

Svih 7 Crkava Apokalipse, spomenutih u Bibliji, nalaze se u Maloj Aziji – Efes (Ephesus), Izmir (Smirna), Pergam, Thyartira, Sard, Philadelphia, Eskihisar (Laodicea)

Humor

Moja sestra je opet položila razred sa odličnim uspjehom, sve same petice. Ona to meni namjerno radi!

Poslovice

Ljudi se poznaju po znoju i po danoj riječi. (Arapska)