Iskustva s ljudima - rizik Novo!

0 preuzimanja

rizik-ilustracija1Tko se zauzima za druge RISKIRA da bude odbačen. Tko se oslanja na druge RISKIRA da bude izigran. Tko se povjerava drugima RISKIRA da bude izdan. Tko pomaže drugome RISKIRA da doživi nezahvalnost. Tko ljubi RISKIRA da bude ostavljen. A tko ništa ne riskira… nepoznati autor
Pregleda: 988 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Dva prijatelja
Dva prijatelja

Ovo je priča o dvojici prijatelja koji su išli pustinjom. Putem su se porječkali i prvi je udario drugoga. 

Mali slavuj
Mali slavuj

Bio jednom malen slavuj koji se izgubio u šumi. Dugo je tražio roditelje, ali ih nije uspio pronaći. Tako je rastao usamljen bez igdje ikoga.

Zanimljivosti

Jedna od najpoznatijih krvnih osveta (prikazuje se kao turistička atrakcija) odvijala se sredinom 19. stoljeća između obitelji patrijarha Randolph McCoy-a (Kentacky) i obitelji kapetana William Hatfield-a (Virginia). Sukob je odnio mnoge živote s obje strane a navodno je izbio oko vlasništva nad zalutalom svinjom. Eskalirao je nakon ženidbe Roseanne McCoy i Johnsona Hatfielda.

Humor

Doživjela žena kliničku smrt. Pita ona sv. Petra može li vidjeti muža prije nego što se ponovno vrati na zemlju. – Daj mi neke podatke da ga lakše nađem? Ime, vjera, zanimanje, koliko ste bili u braku? na to će Petar. – 50 godina smo bili u braku. – Ah, on je onda među mučenicima.

Poslovice

Grubost je pokušaj slabog čovjeka da bude jak. (Matthew Casy)