Iskreni ljudi Novo!

0 preuzimanja

zito_dani_kruha_vjeronauk- Starče, zar nije obeshrabrujuće što na svijetu ima toliko malo iskrenih ljudi? - Pogledaj, sinko, oranice oko nas. Nisu li one malobrojne u usporedbi sa svim pustim i divljim predjelima na Zemlji? Pa ipak iz plodnih polja crpi svoju hranu sav ljudski rod. Tako je i s pravim i iskrenim ljudima. Iako su u manjini, cijelo čovječanstvo upravo na njima osniva svoju nadu, a ne na divljima i silovitima koje pokreće laž.

Pregleda: 1918 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 22. 11. 2019.

Slični dokumenti

Krede u boji - razmišljanje
Krede u boji - razmišljanje

Nitko nije znao kad je taj čovjek došao u grad. Činilo se da je oduvijek bio na pločniku najprometnije ulice, ondje gdje su bile trgovine, otmjeni restorani, velika kina, večernja šetališta, sastajališta zaljubljenih.

Mudrost Aboridžina
Mudrost Aboridžina

Praaustralci ili Aboridžini su u prošlosti bili lutajući narod. Osim onoga što su nosili na sebi ili u rukama, ništa nisu posjedovali.

Nisu se vezivali za predmete. Hranu nisu nalazili slučajno.

Zanimljivosti

Svih 7 Crkava Apokalipse, spomenutih u Bibliji, nalaze se u Maloj Aziji – Efes (Ephesus), Izmir (Smirna), Pergam, Thyartira, Sard, Philadelphia, Eskihisar (Laodicea)

Humor

– Učiteljica me pitala imam li brata ili sestru koji idu u našu školu. – Što si joj odgovorio? – Da nemam. – I što je ona na to rekla? – Bogu hvala.

Poslovice

Zrno pijeska u oku može sakriti cijelu planinu! (Japanska poslovica )