Prometna nesreća Novo!

0 preuzimanja

auto1Neka se mlada žena vraćala autom s posla. Vozila je posebno pažljivo, jer je auto bio nov novcat, dan ranije kupljen pretežno suprugovom ušteđevinom. On se dugo odricao da bi si mogao takvo što priuštiti. Na jednom osobito prometnom križanju bila je pomalo nesigurna i dogodilo se da je udarila blatobranom u branik jednog drugog automobila.

Isti tren je udarila u plač. Kako li će suprugu na oči?

Vozač drugog automobila bio je ljubazan, ali je zahtijevao da razmjene podatke. Žena je tražila dokumente u velikoj žutoj omotnici.

Pronašla je komad papira. Čvrstim muškim rukopisom na njemu je pisalo: „U slučaju prometne nesreće sjeti se, dušo, ja volim tebe, a ne auto!“

Pregleda: 4012 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 24. 09. 2019.

Slični dokumenti

Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo
Ljubavna priča gospođe Sue - Valentinovo

Gospođa Sue (70) podijelila je svima svoju istinitu ljubavnu priču, koja je oduševila svijet:

Moj dragi suprug John i ja bili smo u braku 46 godina.

Djevojčica sa dvije jabuke - kratka priča
Djevojčica sa dvije jabuke - kratka priča

Jedna je djevojčica držala dvije jabuke u rukama. Njena majka je ušla u sobu i upitala s osmjehom: "Dušo, hoćeš li svojoj mami dati jednu jabuku?"…,

 

Zanimljivosti

Na službenoj web stranici Filipinske biskupske konferencije postoje blogovi trojice biskupa: nadbiskupa Oscara Cruza, mons. Leonarda Medroza i Josea Manguriana, sa sadržajima iz etike, morala, politike i raznim društvenim temama. Izradom blogova biskupi su pokazali odlučnost u korištenju nove tehnologije u službi Evanđelja.

Humor

Mladić je upravo položio vozački pa je molio oca, inače pastora, da se dogovore oko korištenja jedinog auta u obitelji. Otac ga je odveo u radnu sobu i rekao: ”Ovako ćemo: popravi ocjene, proučavaj malo više Bibliju i skrati kosu pa ćemo razgovarati o automobilu.” Mjesec dana kasnije otac bideći napredak svoga sina reče: ”Sine, ponosim se tobom: ocjene si popravio i Bibliju čitaš više nego ikada. Ali, još se nisi ošišao.” ”Znaš, tata”, odgovori ovaj, ”malo sam razmišljao o tome. Vidiš, Samson je imao dugu kosu, pa Mojsije, Noa… pa čak i Isus.” ”Tako je” reče otac. ”I kamo god su išli – išli su pješice.”

Poslovice

Ako hoćeš nešto reći, prvo provjeri tko će te slušati. (Gruzijska poslovica)