Djevojčica i bajka - kratka poučna priča Novo!

0 preuzimanja

djevojcica_otac_knjiga_ilustracijaJedan otac je ispričao kako je njegova najmlađa kći tražila da joj on svaku večer pročita bajku prije spavanja.

Jednog dana mu je palo na pamet da sve te bajke snimi u audio formatu. I djevojčica je vrlo brzo naučila uključiti player i sve je bilo u redu nekoliko dana. Onda mu jedne večeri djevojčica ugura knjigu priča u ruke.

“Ali srećo”, rekao je otac, “pa ti već znaš kako uključiti player.”

“Znam”, bio je njen odgovor, “ali mu ne mogu sjediti u krilu!!!”

Pregleda: 1759 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 25. 11. 2019.

Slični dokumenti

Nađi vremena
Nađi vremena

pjescani_sat_animacijaNađi vremena za rad to je cijena uspjeha! Nađi vremena za misliti to je izvor snage! Nađi vremena za prijateljstvo to je put k sreći! Nađi vremena za sanjarenje to ti pokazuje zvijezde! Nađi vremena voljeti i biti voljen to je ono što je svojstveno Božjima! Nađi vremena osvrnuti se oko sebe dan je prekrasan da bi bio sebičan! Nađi vremena za osmijeh to je glazba duše! Nađi vremena za čitanje to je osnova mudrosti!

Svakoga dana početi iznova
Svakoga dana početi iznova

Svakoga dana početi iznova, u tome je velika mudrost. Tko to ostvari, otrest će se velikih briga i bit će sretan. Dale Carneggie piše kako se jedan gospodin riješio svih briga dok je promatrao ženu kako pere suđe.

Zanimljivosti

Ljudi su ubijali crne pijetle jer su vjerovali da se iz njih razvija zmaj ili bazilisk (biće iz bajke s pogledom koji ubija).

Humor

“Sigurno ste do sada slušali brojna teološka predavanja”, obraća se dekan profesoru s dugim radnim stažom. “Da”, odgovara mu profesor, “ali Bog mi je dao milost da unatoč svemu, još uvijek vjerujem u Njega”.

Poslovice

Ne idi utabanim putem. Umjesto toga kreni tamo gdje puta nema i ostavi trag. (Anoniman)