Kula u pijesku Novo!

0 preuzimanja

kule_u_pijesku_ilustracijaRabin je promatrao djecu koja su na obali zidala kulu od pijeska. Kad su završili svoju kulu, za koju su potrošili puno vremena i strpljenja, došao je val i u trenu je sravnio sa zemljom. Djeca su se uhvatila za ruke i počela se smijati. Malo zatim, započeli su graditi novu kulu. Rabin je rekao: NAUČIO SAM VAŽNU LEKCIJU OD DJECE: Za mnoge stvari u našem životu trošimo puno vremena i puno energije, nesvjesni da u stvari gradimo kule od pijeska. Prije ili kasnije doći će val i odnijeti ono, što smo (sa)gradili s tolikim trudom. A kad se to dogodi moći će se smijati samo oni koji će se imati s nekim držati za ruke.

Pregleda: 861 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 11. 12. 2019.

Slični dokumenti

Matematička lekcija o životu
Matematička lekcija o životu

Jednog dana, u jednoj školi, učitelj je napisao na ploči:

9×1=7 9×2=18 9×3=27 9×4=36 9×5=45 9×6=54 9×7=63 9×8=72 9×9=81 9×10=90

Pamtit ću ovaj život
Pamtit ću ovaj život

Pamtit ću ovaj život kao neizrecivi Božji dar i podjednako neizrecivo Božje povjerenje.

Pamtit ću ga po onome što mi je dano doticati rukom i po onome što mi je dano doticati dušom...

Zanimljivosti

Marijanski hodočasnički centar Bliskog Istoka i svih Arapskih zemalja je svetište Naše Gospe Libanonske u Harrisi 25 km od Bejruta. U Svetište dolaze i nekršćani i ateisti – bilo kao turisti ili iz poštovanja prema Onoj za koju se iz Kurana čita: “Najplemenitija od svih žena u svemiru.”

Humor

U nekom svetilištu mladi čovjek poče trčati vičući: Sada mogu hodati! Časna sestra upita: Je li se dogodilo čudo? – Neee, netko mi je ukrao bicikl!”

Poslovice

Kada je ljubav mršava, mane su debele. (Engleska)