Droga (dobro je znati) - pps

370 preuzimanja

Droga (dobro je znati) - pps

Vrste droge, kako prepoznati konzumente, posljedice konzumiranja opijata. Prezentacija korisna za roditelje, vjeronauk i sat razrednika.

Veličina: 462.5 KB
Pregleda: 4072 Pregleda
Preuzimanje: 370 puta
Ažurirano: 12. 09. 2019.

Slični dokumenti

Posljednji sud i uskrsnuće tijela (ppt JS)
Posljednji sud i uskrsnuće tijela (ppt JS)

Prezentacija koja prati pripremu Posljednji sud i uskrsnuće tijela za sedmi razred osnovne škole.

Zanimljivosti

U Sevilli u Španjolskoj u Velikom tjednu 57 katoličkih bratovština guraju velike platforme sa svetim slikama iz svojih crkava do katedrale i natrag. Platforme prate bosi pokajnici koji na ramenima nose križeve a oko nogu željezne lance, dječaci sa bubnjevima i maskirane osobe koje imaju na glavi šiljate inkvizitorske kape.

Humor

Želiš godišnji odmor? NE MOŽE! Godina ima 365 dana. Dnevno spavaš 8 sati, što godišnje iznosi 122 dana. Ostaje 243 dana. Dnevno imaš 8 sati odmora, što iznosi dodatnih 122 dana. Ostaje 121 dan. 52 dana godišnje su nedjelje, kada se ne radi i ostaje 69 dana. 52 dana godišnje su subote, kada se također ne radi i ostaje 17 dana. Dnevno imaš pola sata pauze, što godišnje iznosi 7 dana. Ostaje 10 dana. 9 dana godišnje su blagdani, pa ostaje jedan jedini radni dan. Taj dan je 1. svibnja, Praznik rada, te se na taj dan ne radi. Kako pored svega ovoga uopće možeš tražiti godišnji odmor?!?

Poslovice

Hrabrost je strah koji je izgovorio molitvu. (Anoniman)