Srce - priča o optimizmu Novo!

0 preuzimanja

planinar_clipartJedan je stari hodočasnik usred zime prelazio preko mosta u podnožju Himalaja. Padala je jaka kiša. Čuvar zabrinut za uspjeh starčeva putovanja upita: Kako ćeš, dobri čovječe, stići na vrh planine po ovakvu vremenu? Starac veselo odgovori: Ne brini, moje srce je već tamo a ostatku mene lako ga je pratiti.

autor nepoznat

Pregleda: 852 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Leptir i gusjenica
Leptir i gusjenica

Bila jednom jedna gusjenica koja je puzala po zemlji. Bila je bijele boje sa zelenim točkicama na leđima. Nitko je nije volio, jer se govorilo da je ružna i odvratna. Jadna je gusjenica bila veoma tužna. Kad bi dopuzala na neku biljku, svi bi je insekti s prezirom gledati i izrugivali joj se.

Neuspjeh ne znači da si neuspješan
Neuspjeh ne znači da si neuspješan
neuspjeh-ilustracijaNeuspjeh ne znači da si neuspješan. To samo znači da još nisi uspio. To samo znači da do toga moraš doći na drukčiji način. Neuspjeh ne znači da nešto ne možeš imati. To samo znači da nitko nije savršen. Neuspjeh ne znači da si manje vrijedan. To samo znači da imaš razloga krenuti ispočetka. Neuspjeh ne znači da si protratio život. To samo znači upornije pokušaje. Neuspjeh ne znači odustajanje. To samo znači da ti treba još vremena. Neuspjeh ne znači da nikada nećeš uspjeti. To samo znači da si imao mnogo vjere. Neuspjeh ne znači da si loše postupio. To samo znači da si bio spreman pokušati. Neuspjeh ne znači da si bio osramoćen. Neuspjeh ne znači da nisi ništa postigao. To samo znači da si nešto naučio. Robert Schuller

Zanimljivosti

Dizajn odora papine Švicarske garde pripisuje se Michelangelu osobno.

Humor

– Što naprave naši nogometaši kad pobijede Argentinu? – Ugase playstation!

Poslovice

Djeca dobivaju udarce koji pripadaju roditeljima. (Talijanska)