Životna lekcija - kako smanjiti brige Novo!

0 preuzimanja

brige-ilustracijaČovjek je neki glasno ispričao vic u čekaonici punoj ljudi. Cijela se čekaonica valjala od smijeha.

Čovjek ponovo ispriča isti vic. Ovaj put se nasmijalo nekoliko ljudi.

Onaj nastavi pričati isti vic i treći put, četvrti, peti... Više se nitko nije smijao. Ljudi su okretali glave od njega i bilo im je neugodno.Nakon nekog vremena čovjek reče: - Ne možete se stalno smijati na isti vic, zar ne? A kako se onda možete stalno brinuti zbog istih problema?
autor nepoznat
Pregleda: 877 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Sakupljač prnja
Sakupljač prnja

Na ulici bijaše sklisko. Da Robert nije u posljednji trenutak priskočio, starica bi pala. Uplašila se, ali se dosta brzo pribrala. - Ti si dobar dječak - reče teško dišući.

Bog čini savršeno
Bog čini savršeno

Kralj koji nije vjerovao u Božju dobrotu, imao je roba koji bi u svim okolnostima uvijek rekao: ”Moj kralju, nemojte biti obeshrabreni, jer sve što Bog čini je savršeno. On ne čini pogreške!”

Zanimljivosti

Indijski babe imaju razne vrste zavjeta. Npr. stojeći baba nije sjeo 12 godina, ili baba s jednom rukom u zraku, koji stoji na jednoj nozi, oni koji se zavjetuju na šutnju, strogi vegetarijanci koji jedu samo otpadnute plodove ili oni koji godinama ništa ne stave u usta, babe koji nacrtaju krug u šumi ili u planini i ne miču se iz tog kruga.

Humor

Majka prati goste do izlaznih vrata, a dijete trči za njom. Mama mu kaže: – Kako se kaže kad gosti odlaze? – Hvala Bogu! – dijete odgovori.

Poslovice

S ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego oni najbrži bez cilja! (Lessing)