Jedna ali stvarno dobra stvar Novo!

0 preuzimanja

bicikla-djecak-animacijaLiječnik je nemoćno slijegao ramenima: kod pacijenta ne opažaju se nikakvi znakovi poboljšanja. Već deset dana nije reagirao na lijekove. Bezvoljno ispružen na bolesničkom krevetu, izgledao je kao da se više ne želi boriti za život. Sljedećega je dana liječnik ponovno obišao pacijenta. Iznenadio se. Sve vrijednosti bile su u granicama normale. Starac je sjedio naslonjen na jastuk, a lice mu je dobivalo boju koja ulijeva nadu. Što se dogodilo? Jučer smo se bojali za vaš život, a danas...? Starac se nasmiješio. Dugo je klimao glavom, a zatim priznao: "Imate pravo. Nešto se dogodilo. Jučer me posjetio unuk i rekao: Djede, moraš kući. Pokvario mi se bicikl." Stvarno dobra stvar!

Pregleda: 2226 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 11. 12. 2019.

Slični dokumenti

Ništa ne pada s neba
Ništa ne pada s neba

Ima jedna stara priča o mađioničaru koji je pred kraljem izvodio svoje majstorije. Svi su se divili čudima koja je izvodio, a sam je kralj uzviknuo: "O kakva li čuda!"

Sportski auto - priča
Sportski auto - priča

Mladi se čovjek spremao maturirati. Mnogo se mjeseci divio predivnom sportskom autu u izlogu. Znajući da je njegov otac dovoljno imućan da mu ga kupi, rekao mu je da je to jedino što bi htio.

Zanimljivosti

Brazilac Cafu, jedini nogometaš u povijesti koji je igrao u čak tri finala World Cupa, pravim imenom je Marcos Evangelista de Moraes.

Humor

Neki poduzetnik upitao svog župnika: Kome se trebam moliti da mi financijska dolazi rjeđe? – Najbolje sv. Bartulu! Njega su živog oderali, pa zna kako Vam je.

Poslovice

Slušaj druge ili će te vlastiti jezik učiniti gluhim. (Indijska)