Majmunska posla - priča o oponašanju Novo!

0 preuzimanja

majmun_animacijaUmoran trgovački putnik odloži vreću punu pamučnih kapa, i zaspe usred šume pune majmuna. Kad se probudio, našao je praznu vreću, a mnoge majmune s kapama po drveću. Kako ponovno kape dobiti natrag? Trčati za majmunima? Ne, to je pothvat očajnika. Privući ih čime? Ne, to je uzaludan trud. Prijetiti? Svi bi pobjegli. Nakon podosta muke i domišljanja trgovac se naljuti i bijesno baci svoju kapu na tlo. I gle – majmuni učiniše isto! I tako je trgovac dobio natrag svoje kape. Nastoj u životu slijediti samoga sebe, a ne, poput majmuna, oponašati druge! autor nepoznat
Pregleda: 2030 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Avantura Koka i Roka
Avantura Koka i Roka

Koko i Roko bili su dvije vlasi koje su živjele na istoj glavi. Bili su veliki prijatelji, jer su rasli zajedno. Najviše od svega voljeli su se igrati s prijateljima. Kad bi bilo puno peruti, oni bi načinili male loptice i bacali ih jedni drugima ili bi se urotili protiv nekog čuperka ili protiv zalisaka.

Moj Bog (J. Pupačić)
Moj Bog (J. Pupačić)

Isus_djeca_ilustracijaNašao sam ga i On je našao mene moj Bog koji me voli. Našli smo se tražeći jedan drugog i našao sam ga u sebi jer živi u meni i za me i ja se u njemu radujem. Od iskona bili smo skupa i do konca bit će mi pratilac moj Bog.

Zanimljivosti

Židovi su u Isusovo vrijeme smjeli nekoga kamenovati, baciti u vatru, odsjeći glavu, baciti s hridine ili utopiti ali razapinjanje je bilo pridržano Rimljanima.

Humor

Računalni: Postoji 10 vrsta ljudi na svijetu. Oni koji znaju binarne brojeve i oni koji ne razumiju ovaj vic.

Poslovice

Ne idi utabanim putem. Umjesto toga kreni tamo gdje puta nema i ostavi trag. (Anoniman)