Da Isus dođe danas Novo!

0 preuzimanja

Isus_liceBi li se presvukao prije nego Ga pustiš unutra? Ili bi sakrio neke časopise i postavio Bibliju na njihovo mjesto? Bi li sklonio svoju svjetovnu glazbu, a izvadio pjesmaricu? Bi li mu mogao dopustiti da uđe odmah ili bi ga zavlačio naokolo?

Razmišljam … kada bi Spasitelj bio s tobom dan-dva, bi li ti nastavio raditi stvari koje redovito radiš? Bi li nastavio govoriti ono što uvijek govoriš? Bi li se tvoj život nastavio kao što živiš svih drugih dana?

Bi li poveo Isusa sa sobom svugdje gdje ideš? Ili bi možda promijenio svoje planove tih dana? Bi li ti bilo drago upoznati ga sa svim svojim prijateljima? Ili bi se ponadao da neki neće navraćati dok On ne završi posjet?

Bi li ti bilo drago da On ostane s tobom za stalno? Ili bi odahnuo kada konačno ode? Možda bi bilo zanimljivo znati što bi ti stvarno radio, da Isus dođe kao osoba biti neko vrijeme s tobom ...

Pregleda: 1411 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Kako nastaju predrasude?
Kako nastaju predrasude?

Grupa znanstvenika zatvorila je u kavez 5 majmuna i na sredinu postavila ljestve s bananama na vrhu.

Svaki put kada bi se jedan majmun popeo na ljestve znanstvenici bi ostale polili hladnom vodom!

Anjana, brižni čimpanza - istinita priča
Anjana, brižni čimpanza - istinita priča

Na Institutu za ugrožene vrste u Južnoj Karolini u SAD-u, za vrijeme uragana Hannah koji je danima bjesnio u rujnu 2008., dva bijela tigrića ostala su bez majke.

Zanimljivosti

Godine 2005. tradicionalnim načinom su u Santiago de Compostelu stigle 94 tisuće hodočasnika. Hodočasnikom se smatra svatko tko u svetište dođe prešavši barem 100 km puta. U svetoj godini, tj. godini u kojoj je blagdan sv. Jakova u nedjelju, broj hodočasnika se utrostruči.

Humor

oglas u novinama: “Trži se mačka intelektualka spremna loviti miševe u školskoj biblioteci”.

Poslovice

Slušaj druge ili će te vlastiti jezik učiniti gluhim. (Indijska)