Pas koji hoda po vodi Novo!

0 preuzimanja

Čudesnost stvorenoga svijeta

snupy_prica_vjeronaukPošao lovac sa svojim novim psom u pokusni lov. Loveći, pogodio je patku koja je pala u jezero. Pas je odšetao po vodi, zgrabio patku i donio je svom gospodaru.

Čovjek je ostao bez daha. Pogodio je još jednu patku. I ponovno, dok je u nevjerici trljao oči, pas se odšetao po vodi i donio patku.

Jedva povjerovavši što je vidio, idućeg je dana pozvao svog susjeda u lov. I ponovno bi svaki put, kad bi on ili njegov susjed pogodili patku, pas išao po vodi i pticu donio pred lovce. Čovjek nije ništa rekao. Niti susjed. Napokon, ne mogavši se više uzdržati, progunđa: "Jesi li na mom psu opazio nešto neobično?"

Susjed je zamišljeno trljao bradu. "Da", rekne napokon. "Kad bolje promislim vidim da taj pasji sin ne zna plivati."

ČUDESA POSTOJE SAMO ZA ONE KOJI SE ZNAJU DIVITI.

Pregleda: 810 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 09. 2019.

Slični dokumenti

Ništa ne pada s neba
Ništa ne pada s neba

Ima jedna stara priča o mađioničaru koji je pred kraljem izvodio svoje majstorije. Svi su se divili čudima koja je izvodio, a sam je kralj uzviknuo: "O kakva li čuda!"

Djevojčica sa dvije jabuke - kratka priča
Djevojčica sa dvije jabuke - kratka priča

Jedna je djevojčica držala dvije jabuke u rukama. Njena majka je ušla u sobu i upitala s osmjehom: "Dušo, hoćeš li svojoj mami dati jednu jabuku?"…,

 

Zanimljivosti

Sveti Ivan Nepomuk bačen je u rijeku Vltavu sa sredine Karlovog mosta najveće atrakcije češke prijestolnice zato što je odbio otkriti kraljičinu ispovjednu tajnu.

Humor

Poslije sprovoda svi dolaze ožalošćenom udovcu. Samo što su sjeli počne strašno nevrijeme s grmljavinom. Udovac s dubokim uzdahom reče: ‘Evo, upravo je stigla gore.’

Poslovice

Kad bogataš postane siromah, postane i učitelj. (Kineska)