Četiri sina i kćer Novo!

0 preuzimanja

Muž i žena odlučili su ne primati goste i nikome ne otvarati vrata prvog dana braka. otac_kci Najprije su došli mladoženjini roditelji, pozvonili i čekali da im otvore. Muž i žena su se pogledali. Iako je on poželio otvoriti, zbog dogovora, nisu. Poslije nekog vremena, istoga dana, došli su ženini roditelji. Njih dvoje su se trebali držati dogovora, ali žena je počela plakati: “Ne mogu ovo učiniti roditeljima”, i otvorila vrata. Muž nije rekao ništa. Godine su prošle, dobili su četiri sina i djevojčicu. Za njezino rođenje otac je organizirao veliko, nezapamćeno slavlje. Nakon slavlja supruga ga je pitala zašto je to napravio. On je jednostavno odgovorio: “Zato što će ona meni otvoriti vrata”.

Pregleda: 599 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 22. 11. 2019.

Zanimljivosti

Jedino Michelangelovo djelo koje je napustilo Italiju za njegova života je mramorna Bogorodica s djetetom koja se nalazi u crkvi Notre Dame u Brugge-u u Belgiji. Katolički Brugge ukrašava 600 malih kipova Majke Božje od kojih je Michelangelova Bogorodica s djetetom najljepši.

Humor

Poznatom propovjedniku pozlilo. Nakon temeljitog pregleda liječnik ga uputi i psihijatru. “Govorite li u snu?” – upita psihijatar. “Ne, ja samo govorim dok drugi spavaju.” – odgovori propovjednik.

Poslovice

Kad bogataš postane siromah, postane i učitelj. (Kineska)