Četiri sina i kćer Novo!

0 preuzimanja

Muž i žena odlučili su ne primati goste i nikome ne otvarati vrata prvog dana braka. otac_kci Najprije su došli mladoženjini roditelji, pozvonili i čekali da im otvore. Muž i žena su se pogledali. Iako je on poželio otvoriti, zbog dogovora, nisu. Poslije nekog vremena, istoga dana, došli su ženini roditelji. Njih dvoje su se trebali držati dogovora, ali žena je počela plakati: “Ne mogu ovo učiniti roditeljima”, i otvorila vrata. Muž nije rekao ništa. Godine su prošle, dobili su četiri sina i djevojčicu. Za njezino rođenje otac je organizirao veliko, nezapamćeno slavlje. Nakon slavlja supruga ga je pitala zašto je to napravio. On je jednostavno odgovorio: “Zato što će ona meni otvoriti vrata”.

Pregleda: 1198 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 22. 11. 2019.

Slični dokumenti

Bit ćeš siguran da voliš - Mali Princ
Bit ćeš siguran da voliš - Mali Princ

“Nitko me ne voli”, reče Mali Princ i sakrije rukama lice.“Voliš li ti ikoga?” upita Lisica.“Volim svoju ružu, ali…”, reče Mali Princ i zastane.

Priča o jednoj učiteljici
Priča o jednoj učiteljici

Postoji jedna priča o učiteljici iz osnovne škole. Ime joj je gospođa Thompson.

Jednom prilikom, dok je stajala pred učenicima 5-og razreda prvog dana škole, izjavila je djeci jednu laž. Pogledavši svoje učenike, rekla je kako ih sve podjednako voli.

Zanimljivosti

Ključeve crkve sv. groba u Jeruzlemu od 1246. godine čuvaju muslimani. Jedna muslimanska obitelj čuva ključeve, a druga ima pravo otvoriti vrata.

Humor

– Ivice, reci jednu poslovicu. – učitelj će. – Tko ne radi ne treba ni da jede! – Bravo, Ivice! Reci nam još jednu. – Pametnom je i jedna dosta!

Poslovice

Dobar slikar ne daje ime svojoj slici, loš mora. (Poljska)