Djevojčica i bajka - kratka poučna priča Novo!

0 preuzimanja

djevojcica_otac_knjiga_ilustracijaJedan otac je ispričao kako je njegova najmlađa kći tražila da joj on svaku večer pročita bajku prije spavanja.

Jednog dana mu je palo na pamet da sve te bajke snimi u audio formatu. I djevojčica je vrlo brzo naučila uključiti player i sve je bilo u redu nekoliko dana. Onda mu jedne večeri djevojčica ugura knjigu priča u ruke.

“Ali srećo”, rekao je otac, “pa ti već znaš kako uključiti player.”

“Znam”, bio je njen odgovor, “ali mu ne mogu sjediti u krilu!!!”

Pregleda: 1801 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 25. 11. 2019.

Slični dokumenti

Plivanje u ledu na Bogojavljenje
Plivanje u ledu na Bogojavljenje

Usprkos temperaturama i od -40 °C prošle godine je u Rusiji u kupanju na Bogojavljenje koje istočne crkve slave 19. siječnja sudjelovalo oko 160 tisuća ljudi.

Za koga ti hodaš?
Za koga ti hodaš?

U jednom gradiću na istoku Europe živio je učeni rabi Naftali. U tom mjestu običavali su bogati žitelji, čije su kuće bile na osami, najmiti ljude koji su noću bdjeli nad njihovim posjedom.

Zanimljivosti

Vitelije, pretpostavljeni Poncija Pilata naredio je ovome da se opravda caru zato što je dao smaknuti vođe Samarijanaca koji su se okupili na brdu Gerizim u potrazi za svetim posudama iz zavjetnog šatora i za još neke ispade. Tiberije je umro prije nego je Pilat stigao u Rim.

Humor

Perica došao u goste kod prijatelja. Iznenadio se kad su svi okupljeni oko stola počeli jesti bez molitve. Perica upita: Zar se vi ne molite prije jela? – Ne, mama dobro kuha. odgovori ovaj

Poslovice

Ne idi utabanim putem. Umjesto toga kreni tamo gdje puta nema i ostavi trag. (Anoniman)