Zaključivanje Novo!

0 preuzimanja

sator_ilustracijaZapovjednik i prvi časnik su na terenu. Rastvorili su vreće i spremaju se na spavanje, kad li će časnik: - Gospodine, pogledajte prema gore i recite što vidite. - Vidim milijune zvijezda. - I što vam to govori gospodine? - Astronomski: postoje milijuni galaksija i vjerojatno trilijuni planeta. Teološki gledano, vidim koliko je Bog moćan, a kako smo mi mali i beznačajni. Meteorološki – sutra ćemo imati divan dan. A što vama govori pogled u nebo? - Govori mi, gospodine, da nam je netko ukrao šator. dodatak priči: Često nam je rješenje pred nosom, ali ga ne vidimo ili ne želimo vidjeti. Nekad i zato jer bismo onda morali nešto poduzeti, a na to nismo spremni ili nam se - ne da.

autor nepoznat

Pregleda: 821 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Mudrost Aboridžina
Mudrost Aboridžina

Praaustralci ili Aboridžini su u prošlosti bili lutajući narod. Osim onoga što su nosili na sebi ili u rukama, ništa nisu posjedovali.

Nisu se vezivali za predmete. Hranu nisu nalazili slučajno.

Božji prijedlog
Božji prijedlog

Živio jednom čovjek koji je imao petoro djece. Svaki dan se žalio Bogu na težak život i na loše ljude koji ga okružuju. Uvijek je za probleme krivio Boga.

Zanimljivosti

Za Isusov ukop Nikodem je donio 100 libara smjese smirne i aloja tj. oko 33 kg što je količina za kraljevski pogreb.

Humor

Perici se nije išlo u školu pa je nazvao razrednika: – Dobar dan, moj sin ima temperaturu i danas neće doći u školu. – U redu je, ali s kim razgovaram? – S mojim tatom.

Poslovice

Kada je ljubav mršava, mane su debele. (Engleska)