Stručnjak - kratka priča Novo!

0 preuzimanja

Einstain_3d_animacijaNeki je čovjek odlučio: "Želim sve upoznati i, bude li potrebno, obići ću cijeli svijet." I krenuo on na put oko svijeta. Od najpoznatijih učitelja učio je zemljopis, povijest i niz drugih znanja. Otkrio je tehničko umijeće, oduševio se za matematiku i ovladao informatikom. Sve što je otkrio i naučio pohranio je na diskove, videokasete, CD-e i DVD-e. Kući se vratio zadovoljan i sretan. Govorio je: "Sada sve znam." Nakon nekoliko dana posjetio je učena i nadaleko poznata mudraca. Htio je provjeriti prikupljeno znanje usporedivši ga s mudračevim. Bacili su kocku da odluče tko će prvi postaviti pitanje. Kocka je izabrala mudraca, koji upita: "Što znaš o prijateljstvu?" Čovjek zanijemi, ustade i izađe bez riječi. Još i danas obilazi svijetom...

Pregleda: 733 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 09. 12. 2019.

Slični dokumenti

Tko sam ja
Tko sam ja

tko_sam_ilustracijaJesam li ja ruka... Ako nemam ruke, opet sam ja Jesam li noga... Ako nemam noge, opet sam ja U nekoliko godina svaka se stanica u meni promijeni Tijelo je kuća moja Kad se sruši Izađem To sam ja
Biblija i internet
Biblija i internet

Jedan učenik upita svoga vjeroučitelja: “Vjeroučitelju, prosurfao sam na računalu cijelu Bibliju pet puta. Je li to dovoljno?”

Zanimljivosti

Stari Rimljani su vjerovali da Etna izbacuje lavu zato što u njoj živi Hefest, bog vatre, koji kuje oružje ostalim bogovima.

Humor

Mali Ivica moli prije jela: “Blagoslovi, Bože, nas i jelo koje si nam udijelio u svojoj darežljivosti…”, pa promrmlja: “I previše si darežljiv s tom blitvom!”

Poslovice

Ljudi se poznaju po znoju i po danoj riječi. (Arapska)