Upravo sada Novo!

0 preuzimanja

list-ilustracija-upravo-sadaZaustavi se na trenutak i uspokoji svoje misli. Što vidiš? Oslobodi se tjeskoba i pogledaj oko sebe. Vidiš svijet ispunjen ljepotom. Vidiš život ispunjen mogućnostima. Vidiš snove koji se rađaju, njeguju i ostvaruju. Da, postoje izazovi. Da, postoji tuga. Da, postoji nasilje i mržnja. Ali još više postoji ljubav, dobrota, radost. Budućnost je neizvjesna. A to znači da nema ograničenja koliko je lijepom i radosnom možeš učiniti. Ono što imaš jest sadašnji trenutak. I on je potpun, onakav kakav treba biti. To je tvoje vrijeme za život. Razmišljaj o dragocjenosti svoga života i o tome kako si blagoslovljen jer si ga iskusio. Sada je svaka tjeskoba oko budućnosti samo iluzija. Oslobodi je se. Neka izblijedi, nestane. Najbolje što možeš učiniti za budućnost jest živjeti sa svime što imaš u sadašnjosti. Sada si u poziciji stvarati stvarne i trajne pozitivne vrijednosti za svijet u kojem živiš. Slijedi svoje srce. Kako? Budi ono što uistinu jesi. Možda si odlutao od sebe. U svome srcu znaš da si ovdje s razlogom. Sad je vrijeme da se vratiš kući. Bol koju osjećaš jest ta svrha, razlog življenja. Kada to uspije, bit ćeš više živ nego što si ikada mogao zamisliti. Življenja koje čezne da se bolu istrgne. Diši u ljepoti koja te okružuje, ljepoti i bogatstvu života. To je tvoj dar. To je tvoja sreća. To je tvoj blagoslov. Tvoje je da živiš, iskusiš, ispuniš. Upravo sada! autor nepoznat
Pregleda: 923 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Istinita priča o rasizmu
Istinita priča o rasizmu

Istinita priča koja se dogodila u avionu kompanije British airways za vrijeme leta Johannesburg – London. Žena bjelkinja, stara oko pedeset godina, sjeda pored jednog crnca.

Razlomljena krunica
Razlomljena krunica

Uhitili su je i osudili. Prije nego su je odveli u zatvor dopustili su joj da se oprosti od svojih prijateljica. Ona uze svoju krunicu i svakoj od njih dade dio.

Zanimljivosti

Bičevani su u Isusovo vrijeme smjeli biti robovi, ratni zarobljenici i tuđinci, a rimski građani nikako.

Humor

Da žive u današnje vrijeme: Sveti Jure bi se našao na meti društva za zaštitu životinja i vjerojatno dekanoniziran. Homer bi bio suđen zbog klevete i širenja lažnih vijesti. Mojsije bi bio optužen za izazivanje opće opasnosti i remećenja eko-sustava. Aladin bi pokušao protrljati žarulju i ubila bi ga struja. Cezar bi bio svrgnut zbog neodgovorne politike na Rubikonu i osuđen zbog nezakonite kocke. Odisej bi se, nakon povratka kući, suočio s brakorazvodnom parnicom kao odštetom za neredovito ispunjavanje bračnih dužnosti i prijevaru. Kraljević Marko bi dobio trajnu zabranu za jahanje zbog pijanstva, kao i tužbu zbog navođenja životinja na alkoholizam i uništavanje putne infrastrukture. Edip bi pronašao dobrog psihoanalitičara i izbjegao incest. Orfej bi se drogirao i izdavao albume za “Croatia records”. Kaligula bi bio gradonačelnik. Nostradamus bi imao agenciju za proricanje i plaćeni termin na Net-TV. Tesla bi i dalje bio ispred svog vremena.

Poslovice

Nema beznadnih situacija; postoje samo ljudi koji se u određenim situacijama osjećaju beznadno. (Tibetanska)