Nedosljednost Novo!

0 preuzimanja

Dobri-pastir-ilustracijaKažemo da je UČITELJ, a ne postavljamo Mu pitanja! Kažemo da je SVJETLO, a toliko Ga puta previdimo! Kažemo da je ISTINA, a ne vjerujemo MU! Kažemo da je PUT, a idemo stranputicom! Kažemo da je ŽIVOT, a ne čeznemo za Njim! Kažemo da je MUDROST, a ne slijedimo GA! Kažemo da je LJEPOTA, a ne ljubimo Ga! Kažemo da je BOGAT a ne molimo Ga! Kažemo da je DOBROTA, a ne uzdamo se u Njega! Kažemo da je UZVIŠEN, a ne služimo Mu! Kažemo da je SVEMOGUĆ, a ne častimo Ga! Kažemo da je PRAVEDAN, a ne strahujemo od Njega! autor nepoznat
Pregleda: 536 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Zanimljivosti

Potres na kopnu, tri velika potresa morskog dna, požare i plimne valove koji su 1775. godine uništili 15 tisuća zgrada, 300 palača i 110 crkava preživio je samostan Monasterio deo Jeronimas u Lisabonu koji je dao sagraditi kralj Emanuel I.

Humor

Harold Camping, vođa američŤke sekte predvidio je smak svijeta za 21. svibanj 2011, ali pošto se to nije dogodilo on se povukao u sebe i pao u depresiju. Haso, njegov susjed u Kaliforniji, vidjevši ga onako skrhanog, upita: Šta je ba Harolde, šta si tako pokis’o? – Ma čuo si valjda, nije mi se ostvarilo predviđanje. Svi mi se rugaju! -Joj, ma ‘ajde ba Harolde, svako pogriješi, nije smak svijeta!

Poslovice

Slušaj druge ili će te vlastiti jezik učiniti gluhim. (Indijska)