Međubiskupijski stručni skup: Kreativne metode i tehnike u Katoličkom vjeronauku

Split, 25. studenoga 2023.

Međubiskupijski stručni skup za sve vjeroučitelje u školi održat će se dana 25. studenoga 2023. (subota) u prostorijama Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, s početkom u 9 sati. Tema stručnog skupa je: Kreativne metode i tehnike u Katoličkom vjeronauku. 

Ovaj stručni skup na međubiskupijskoj razini organiziraju Katehetski uredi u suradnji sa Katoličkim bogoslovnim fakultetom – Split i Agencijom za odgoj i obrazovanje – Podružnica Split koja pokriva pet navedenih biskupija te je obvezan za sve vjeroučitelje u školi u sklopu njihova trajnog usavršavanja. Ovdje možete otvoriti: Program stručnog skupa Kreativne metode i tehnike u Katoličkom vjeronauku.

Vjeroučitelji se trebaju prijaviti isključivo elektroničkim putem na: ettaedu.azoo.hr najkasnije do 24. studenoga ove godine.

U suradnji sa Crvenim križem Split i Kliničkim bolničkim centrom Split na ovom stručnom skupu bit će organizirano dobrovoljno darivanje krvi. Ovim putem pozivamo sve vjeroučitelje koji žele i mogu da se odazovu ovoj hvalevrijednoj akciji darivanja krvi, kako bismo pomogli onima kojima je to najpotrebnije. Imajući na umu da je samo 12 minuta je potrebno kako bi se spasila 3 života, apeliramo na vjeroučitelje da se odazovu u što većem broju i tako sudjeluju u najhumanijem činu – spašavanju ljudskog života.

Vjeroučitelje koji se odluče na darivanje krvi molimo da se prijave u Katehetski ured do 23. studenoga kako bismo se mogli što bolje organizirati.

Zanimljivosti

Subotnji dan hoda je bio 2000 lakata, a 6 lakata je 1 trstika.

Humor

– Jesi li čuo da postoji život izvan neta? – Šališ se? Daj link!

Poslovice

Vreća škrtca nema vrha, a vreća rasipnika nema dna. (Rumunjska poslovica)