Međubiskupijski stručni skup za odgojiteljice u vjeri

Split, 13. travnja 2024.

Međubiskupijski stručni skup za odgojiteljice u vjeri održat će se 13. travnja (subota) 2024. godine, u prostorijama Centralnog bogoslovnog sjemeništa u Splitu, s početkom u 9 sati. Ovaj stručni skup, na temu: Suvremeni mediji u ranom i predškolskom odgoju, organiziraju Katehetski ured Splitsko-makarske nadbiskupije i AZOO - Podružnica Split. Program stručnog skupa Suvremeni mediji u ranom i predškolskom odgoju

Ovaj stručni skup nalazi se u Katalogu stručnih skupova Agencije za odgoj i obrazovanje. Odgojiteljice se trebaju prijaviti isključivo elektroničkim putem na: ettaedu.azoo.hr, najkasnije do 12. travnja ove godine.

Zanimljivosti

U Finskom glavnom gradu u središtu stambene četvrti sagrađena je crkva u stijeni. Izvana se vidi samo rotonda opasana ravnim isklesanim stijenama nadsvođena kupolom od bakra i stakla. U visinu se uzdiže do 12 metara.

Humor

Stari pobožni propovjednik na samrti pozva bankara i odvjetnika da budu s njima u zadnjim trenucima života. Bankar upita: Pastore, zašto ste izabrali baš nas dvojicu da dođemo i budemo s Vama u vašim posljednjim trenucima? Stari propovjednik je podigao pogled i slabašnim glasom rekao: Želim da budem što sličniji Isusu, i da umrem kao i On – između dva lopova!

Poslovice

Hvalisanje je početak sramote. (Japanska)