Preminula vjeroučiteljica Marija Biserka Kalebić

Nakon duge bolesti dana 18. prosinca 2023. godine, u 75. godini života, okrijepljena svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminula je naša vjeroučiteljica Marija Biserka Kalebić.

Marija Biserka rođena je 9. studenoga 1948. u selu Krug, župi Jesenice od majke Marice i oca Petra. U rodnom Krugu i Dugom Ratu završila je osnovnu školu. Srednju ekonomsku školu pohađala je u Omišu i Splitu. Godine 1972. završila je dvogodišnji katehetski tečaj na Katehetskom institutu u Zagrebu. U Zagrebu je kao katehistica neumorno radila do 1978. godine nakon čega se vraća u Split. U našoj nadbiskupiji radila je u osnovnim školama "Lučac", "Gornja Poljica" i na kraju Osnovnoj školi "1. listopada 1942." u Čišli do mirovine.  

Ispraćaj drage pokojnice bit će u srijedu, 20. prosinca 2023. u 14 sati na groblju Sustipan – Sumpetar, Jesenice. 

Zahvaljujemo dragom Bogu za bogati život naše drage Marije, a osobito za neumorno i svjedočko prenošenje vjere naše drage pokojnice Marije Biserke u svom vjeroučiteljskom radu. Čuvat ćemo uspomenu na njezin život i trajno je se sjećati u svojim molitvama. Dobri Otac kojemu je vjerno služila neka joj bude vječna nagrada.

Počivala u miru Božjemu!

Zanimljivosti

U Bibliji se psi spominju 14 puta, lavovi 55 puta, a zanimljivo je da se domaće mačke uopće ne spominju.

Humor

Doktore, je li operacija bila uspješna? – Prijatelju, ja sam sveti Petar…

Poslovice

Hvalisanje je početak sramote. (Japanska)