Stručni skup za vjeroučitelje pripravnike i njihove mentore 2023.

Split, 7. listopada 2023.

Stručni skup za vjeroučitelje pripravnike i njihove mentore održat će se 7. listopada 2023. (subota), u prostorijama KBF-a u Splitu s početkom u 10 sati.  Tema stručnog skupa je: Stručno–metodička priprema za polaganje stručnog ispita.

Ovaj stručni skup organizira Katehetski ured Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje – Podružnica Split te je obvezan za vjeroučitelje pripravnike i njihove mentore u sklopu njihova trajnog usavršavanja. Vjeroučitelji pripravnici i njihovi mentori trebaju se prijaviti isključivo elektroničkim putem na: ettaedu.azoo.hr najkasnije do 6. listopada ove godine.

Ovdje možete preuzeti Program stručnog skupa za pripravnike 2023.

Zanimljivosti

Septimije Sever (193. – 211.) dopustio je ženama da se bore kao gladijatori. Na području Londona 1996. iskopani su ostaci 20-godišnje gladijatorice. Njezino ime ne znamo, niti odakle je bila, naravno ni u koliko je borbi sudjelovala ali predmeti pokopani s njom svjedoče o velikoj popularnosti.

Humor

Pametni ljudi uvijek su puni sumnji – objašnjava profesor filozofije. Samo budale su uvijek u sve potpuno uvjerene. – Jeste li sigurni da je to baš tako? – sumnjičavo će jedan od studenata. – Apsolutno! – reče profesor.

Poslovice

Hvalisanje je početak sramote. (Japanska)