Nikad ne odustaj Novo!

0 preuzimanja

kamenPostoji priča o čovjeku koji je tisuću puta udario ogromnu stijenu velikim čekićem i ona se nije slomila niti nakon tog tisućitog udarca. Htio je odustati. Ali tko zna zašto, odlučio je udariti još samo jednom, posljednji put prije nego pođe kući. Udario je snažno i stijena se razbila u tisuće sitnih komadića.

Što mislite, je li se stijena slomila zbog tog jednog, posljednjeg udarca ili zbog onih tisuću prije njega? "Ako budeš uvijek išao, stići ćeš kamo si naumio." "Svoje snove ne ostvare samo dvije vrste ljudi: - oni koji nikada ne krenu, - i oni koji prerano odustanu."

Ne odustaj na svom putu, jer uspjeh je možda baš na dohvat ruke. Oni koji odustanu, nikada neće znati koliko su blizu bili. NIKAD NE ODUSTAJ! - naravno ako je cilj dobar.
Pregleda: 959 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 21. 11. 2019.

Slični dokumenti

U potrazi za pravdom - priča
U potrazi za pravdom - priča

Jednog se dana sokol obruši na skupinu malih ptića i učini pokolj. Preneražena majka tih ptića požalila se kralju šume.

Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca
Najljepša žena - prema ocjeni muškaraca

Jedan je volio plameno-crne oči, sa vatrenim pogledom. Drugi je sivo-plave, beskrajno duboke, kao nebo. Trećem su pak najdraže bile žene sa smeđim očima, tople i nasmijane… A za kosu, jedan je govorio da su ljepše žene sa kraćom kosom, a drugi je tvrdio – sa dugom.

Zanimljivosti

Najduže svjetsko hodočašće je u Santiago de Compostelu, svetište sv. Jakova apostola u Španjolskoj. “Francuski put” dužine 800 km hodočasnici prelaze pješice, na konjima ili biciklom. Ako se krene iz Pariza, putem koji se skupa sa još 3 ujedinjuje u “Francuski put” duljina hodočašća je čak 2 000 km.

Humor

Sudac: Jeste li udarili svoje dijete. Roditelj: Jesam, ali u samoobrani.

Poslovice

Kada je ljubav mršava, mane su debele. (Engleska)