Ljubav veća i od života... - priča za Valentinovo Novo!

0 preuzimanja

voznja_na_motoru_animacijaMladić i djevojka jure na motoru... DJEVOJKA: "Nemoj tako brzo voziti, smanji..." MLADIĆ: "Ne, baš nam je dobro." DJEVOJKA: "Nije mi dobro, molim te..." MLADIĆ: "Kaži mi da me voliš..." DJEVOJKA: "Volim te i ti to znaš." MLADIĆ: "Zagrli me..." (djevojka zagrli momka) MLADIĆ: "Skini mi kacigu i stavi je na svoju glavu pa će ti manje smetati brzina...   SLIJEDEĆE JUTRO U NOVINAMA: "Motor je imao prometnu nesreću, jer su otkazale kočnice. Na motoru su bile dvije osobe. Jedna je poginula, a jedna preživjela..."   A DOGODILO SE OVAKO: "Mladić je na pola puta shvatio da su kočnice otkazale, ali djevojci nije htio reći. Želio je posljednji put čuti od nje i VOLIM TE, i posljednji put osjetiti njen zagrljaj. Rekao joj je da stavi njegovu kacigu, jer je znao da će preživjeti... iako je to značilo da će on poginuti. VOLIO JU JE VIŠE OD SVOG ŽIVOTA... Sveti Valentine, mučeniče, podari svima koji ti se utječu dar ovako snažne i nesebične ljubavi!

tekst preuzet s bloga "moja ljubav i moj križ"

Pregleda: 3354 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 25. 11. 2019.

Slični dokumenti

Reci prije
Reci prije

On je bio ljudina, jaka glasa i odlučnih pokreta. Ona bijaše nježna i osjetljiva. Vjenčali su se.

Ljubav kao višnje
Ljubav kao višnje

Dobro je li tebi jasno da se ti i ja stalno svađamo ni oko čega? Po cijele dane se svađamo.

Zanimljivosti

Agori, štovatelji božice Kali, ženske manifestacije boga Šive, žive na krematorijima, meditiraju sjedeći na mrtvacima, jedu ljudsko meso, a ponekad čak i spolno opće sa mrtvacima. Smatraju da konzumiranjem droga i alkohola, te jedenjem zaista svega zadovoljavaju božicu. Velika većina ih nije dovoljno snažna za takav način štovanja pa poludi.

Humor

Sudarili se svećenik i rabin. Svećenik ljutit iziđe iz auta i počne vikati. Rabin izvadi bocu vina iz auta i ponudi mu rekavši kako će se uz vino lakše dogovoriti. Svećenik otpije i vrati mu bocu. Ovaj spremi bocu ni ne okusivši vino. Svećenik ga upita zašto on ne pije. “Čekat ću policiju!” na to će rabin.

Poslovice

Mnogima bi se dopao da se nisi trudio dopasti se svima. (Latinska poslovica)