Koja je tvoja isprika? Novo!

0 preuzimanja

upitnik_ilustracijaJakov je bio varalica, Petar je imao tešku narav, David je imao izvanbračnu aferu, Noa se znao napiti, Jona je bježao od Boga, Pavao je bio ubojica, Gideon je bio nesiguran, Mirjam je bila tračerica, Marta se stalno brinula, Toma je sumnjao, Sara je bila nestrpljiva, Ilija je bio ćudljiv, Mojsije je mucao, Zakej je bio nizak, Abraham je bio star, A Lazar mrtav... Koja je tvoja isprika? Može li te Bog upotrijebiti? On ne poziva osposobljene, već osposobljuje pozvane.

Pregleda: 829 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 09. 2019.

Slični dokumenti

Sreća je relativna
Sreća je relativna

Dva su čovjeka u zatvoru dijelili istu ćeliju. Imali su potpuno iste uvjete, ali jedan je stalno bio dobro raspoložen, a drugi stalno nesretan.

- Zašto si tako tužan? - pitao je onaj optimistični i zadovoljni onoga drugog.

Ribiči - kratka priča
Ribiči - kratka priča

Dva su čovjeka otišla na pecanje.

Jedan je bio iskusan ribič, a drugi nije.

Zanimljivosti

Jeruzalem je, osim kršćanima i Židovima, svet grad i muslimanima jer se prema vjerovanju Muhamed popeo do Alaha na krilatom konju Al-Buray s izbočene stijene u Jeruzalemu. Danas je na tom mjestu osmerokutna Kupola na stijeni.

Humor

Na vjenčanju. – Pristaje li mladoženja promijeniti status u oženjen? – Da. Pristaje li mlada promijeniti status veze u udata? – Da. Molim kumove da lajkaju.

Poslovice

Ime nije ništa! Što nazivamo ružom to bi slatko mirisalo i s drugim imenom. (Shakespear)