Nikad ne odustaj Novo!

0 preuzimanja

kamenPostoji priča o čovjeku koji je tisuću puta udario ogromnu stijenu velikim čekićem i ona se nije slomila niti nakon tog tisućitog udarca. Htio je odustati. Ali tko zna zašto, odlučio je udariti još samo jednom, posljednji put prije nego pođe kući. Udario je snažno i stijena se razbila u tisuće sitnih komadića.

Što mislite, je li se stijena slomila zbog tog jednog, posljednjeg udarca ili zbog onih tisuću prije njega? "Ako budeš uvijek išao, stići ćeš kamo si naumio." "Svoje snove ne ostvare samo dvije vrste ljudi: - oni koji nikada ne krenu, - i oni koji prerano odustanu."

Ne odustaj na svom putu, jer uspjeh je možda baš na dohvat ruke. Oni koji odustanu, nikada neće znati koliko su blizu bili. NIKAD NE ODUSTAJ! - naravno ako je cilj dobar.
Pregleda: 983 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 21. 11. 2019.

Slični dokumenti

Isus Krist pred crvenim svjetlom za pješake
Isus Krist pred crvenim svjetlom za pješake

Jedan je čovjek imao neobičan problem: nikako nije mogao prijeći cestu kad je bilo crveno svjetlo za pješake, makar na kilometar daleko nije bilo automobila. A kako je bio vjernik, nije htio griješiti pa ni u malim stvarima, a kamoli drugima davati primjer lošeg ponašanja.

Sunčati dušu - kratka priča
Sunčati dušu - kratka priča

Neki misionar iz Papue Nove Gvineje zapazi kako jedan od njegovih novokrštenika, ponosni poglavica plemena Kanaka, na kraju svake mise dolazi pred svetohranište i tamo dugo ostaje uspravan kao svijeća, razgolićenih grudi.

Zanimljivosti

U marijanskom svetištu na otoku Tinos 14 kolovoza je cjelonoćno bdijenje, a službena liturgija Uznesenja BDM završava 23. kolovoza.

Humor

MAJKA: Sine, jesi li bio dobar u crkvi? SIN: Jesam, mama. Sve sam slušao i pazio, a kad mi je jedan gospodin ponudio košaricu s novcem rekao sam: “Ne, hvala!”

Poslovice

U kući lijenčine množe se samo snovi. (Koreanska)