Djevojčica i bajka - kratka poučna priča Novo!

0 preuzimanja

djevojcica_otac_knjiga_ilustracijaJedan otac je ispričao kako je njegova najmlađa kći tražila da joj on svaku večer pročita bajku prije spavanja.

Jednog dana mu je palo na pamet da sve te bajke snimi u audio formatu. I djevojčica je vrlo brzo naučila uključiti player i sve je bilo u redu nekoliko dana. Onda mu jedne večeri djevojčica ugura knjigu priča u ruke.

“Ali srećo”, rekao je otac, “pa ti već znaš kako uključiti player.”

“Znam”, bio je njen odgovor, “ali mu ne mogu sjediti u krilu!!!”

Pregleda: 1998 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 25. 11. 2019.

Slični dokumenti

Lula mira - priča o opraštanju
Lula mira - priča o opraštanju

Stari je mudri Indijanac davao savjete mladićima svojega plemena: Kad se jako srdiš na nekoga koji te smrtno uvrijedio i odlučiš dignuti ruku na njega, prije nego to učiniš, napuni dobro svoju lulu i sjedni.

Ono što poklanjaš
Ono što poklanjaš

(Adalbert Ludwig Balling) poklon_ilustracijaOno što poklanjaš pripada tebi. Što zadržiš bit će ti oduzeto. Ono što ljubiš moraš ostaviti. Što čvrsto držiš gubi se. Što glasno zahtijevaš, pridržava ti se. Prema čemu tiho težiš-to će ti se dati. Sreća je dah za srećom. Nada u sreću. Čežnja za srećom…

Zanimljivosti

Džebel Musa tj. Horeb planina je visoka 2641 metar. Nalazi se na južnom vrhu Sinajskog poluotoka.

Humor

U prepunom tramvaju sjedi svećenik i čita. Iza njegovih leđa jedan čovjek reče drugomu: “Kad bih ja imao bedastog sina, poslao bih ga da postane svećenik.” Svećenik se okrene, pogleda čovjeka i reče: “Vidim da po tom pitanju imate drugačije mišljenje od Vašega oca.”

Poslovice

Zrno pijeska u oku može sakriti cijelu planinu! (Japanska poslovica )