Ljubav je dosjetljiva - poučna priča Novo!

0 preuzimanja

majka_dijete1Tridesetogodišnji Talijan pripovijeda: Sestra i ja stanujemo u istom dijelu grada, a ipak se vidimo tako rijetko. Majka u pismima postavlja uvijek isto pitanje: Kad si posljednji put vidio sestru?

Nevoljko sam joj otpisao: Prije tri mjeseca.

Nakon toga sam primio čudnu pošiljku. Majka mi je poslala prvu i treću stranicu pisma upućenoga i sestri i meni. Znao sam da su druga i četvrta kod sestre.

Od tada primamo barem jedno polovično pismo mjesečno.

I svaki put ga zajedno pročitamo. Ili kod nje ili kod mene.

Što sve ne smisli majka?!

Pregleda: 1081 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 11. 12. 2019.

Slični dokumenti

Legenda o pameti i srcu
Legenda o pameti i srcu

Kad je Bog odlučio ljudima darovati život, htio je da im u njihovoj ljudskosti ništa ne uzmanjka. Zbog toga im je svima redom naumio dati sve što bi im kroz njihove dane moglo ustrebati.

Nemoguće - razmišljanje
Nemoguće - razmišljanje

nemoguce_ilustracijaNEMOGUĆE je samo velika riječ koju koriste mali ljudi da bi lakše živjeli u svijetu koji im je dan umjesto da potraže snagu da bi ga promijenili. NEMOGUĆE nije činjenica, to je mišljenje. NEMOGUĆE nije izjava, to je izazov. NEMOGUĆE je mogućnost. NEMOGUĆE je privremeno. NEMOGUĆE je ništa.

autor nepoznat

Zanimljivosti

Najpoznatiji gladijator bio je Spartacus – vođa pobune robova.

Humor

– Kad su jednog čovjeka udarili, on okrenuo i drugi obraz. Udariše ga i po drugom a on nato zasukao rukave govoreći: “U Bibliji ne piše što mi je nakon drugoga udarca činiti!”

Poslovice

Kada je ljubav mršava, mane su debele. (Engleska)