Tužni klaun - životna priča Novo!

0 preuzimanja

klaun_ilustracijaU studij vrsnog psihijatra uđe mladi čovjek,naizgled vrlo uravnotežen, ozbiljan i smiren. Nakon uvodnih riječi upoznavanja, liječnik opazi da je čovjek potišten i da ga muči velika tjeskoba. Psihijatar s velikim marom započe ispitivanje i na kraju podužeg razgovora preporuči novom pacijentu: Zašto ne biste večeras otišli u cirkus koji je nedavno došao u grad. Vidjet ćete klauna koji je nasmijao na tisuće ljudi. Svi govore o njemu jer je stvarno poseban. Bit će vam dobro da ga pogledate, kažem vam. ALI JA SAM TAJ KLAUN! na to će pacijent preneraženom liječniku. Čovjek je znao druge razvedriti, a nikako nije uspijevao sam biti sretan.

Pregleda: 3852 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 22. 05. 2020.

Slični dokumenti

Dva jako teška pitanja - razmišljanje o abortusu
Dva jako teška pitanja - razmišljanje o abortusu

Prvo pitanje: Da poznaješ trudnu ženu koja već ima 8 djece, od kojih je troje gluho, dvoje slijepo, jedno mentalno bolesno, a ona ima sifilis... Bi li joj savjetovao da pobaci?

Počast ženi
Počast ženi

Majka i otac gledali su TV, kad majka reče: Kasno je, umorna sam, idem u krevet. Krenula je u kuhinju da napravi djeci sendviče za doručak i da iz zamrzivača izvadi pile za sutrašnji ručak.

Zanimljivosti

Džebel Musa tj. Horeb planina je visoka 2641 metar. Nalazi se na južnom vrhu Sinajskog poluotoka.

Humor

U prepunom tramvaju sjedi svećenik i čita. Iza njegovih leđa jedan čovjek reče drugomu: “Kad bih ja imao bedastog sina, poslao bih ga da postane svećenik.” Svećenik se okrene, pogleda čovjeka i reče: “Vidim da po tom pitanju imate drugačije mišljenje od Vašega oca.”

Poslovice

Zrno pijeska u oku može sakriti cijelu planinu! (Japanska poslovica )