Kako živjeti sigurnije... Novo!

0 preuzimanja

Biblija_mladih1. U bolnicama se događa 32-33% smrti. Izbjegavajte bolnice iznad svega.

2. U automobilu se dogodi čak 20% tragičnih nesreća, stoga izbjegavajte automobile.

3. U kući se dogodi 17% nesreća - ne ostajte previše u kući. 4. Pješacima se dogodi 14% tragičnih nesreća - izbjegavajte hodanje ulicama i pločnicima. 5. Izbjegavajte putovanja avionom, željeznicom ili brodom jer se u ovim prometalima događa 16% od svih nesreća. Kako se u crkvi događa tek 0,001% smrtnih slučajeva, a i oni su obično povezani s nekim prijašnjim zdravstvenim problemima, logika nam nalaže da je najsigurnije mjesto na svijetu crkva. Biblijsko proučavanje je također sigurno. Postotak smrti tijekom biblijskog proučavanja je još manji. ZBOG SIGURNOSTI - Idite u crkvu i čitajte svoju Bibliju.TO VAM MOŽE SAČUVATI ŽIVOT!

Pregleda: 1745 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 24. 09. 2019.

Slični dokumenti

Iskreni ljudi
Iskreni ljudi

- Starče, zar nije obeshrabrujuće što na svijetu ima toliko malo iskrenih ljudi? - Pogledaj, sinko, oranice oko nas. Nisu li one malobrojne u usporedbi sa svim pustim i divljim predjelima na Zemlji?

Vuk i pastir
Vuk i pastir

vuk_animacijaVuk je slijedio stado. Nije mu htio nauditi. Pastir ga, iz početka, nije držao za prijatelja, i gledao ga je s velikim nepovjerenjem. No vuk je uporno slijedio stado a da nije oteo niti jednu jedinu ovcu. Tako se pastir uvjerio da u njemu ima čuvara, a ne neprijatelja. Jednoga dana morao je otići u grad, i ostavio je stado na čuvanje vuku. A vuk je iskoristio svoju šansu: bacio se na stado i požderao dobar dio. Kad se pastir vratio i našao ostatke svoga stada rekao je: “KOJA SAM JA BUDALA BIO KAD SAM POVJERIO OVCE JEDNOM VUKU?” Ezopova basna

Zanimljivosti

U Sevilli u Španjolskoj u Velikom tjednu 57 katoličkih bratovština guraju velike platforme sa svetim slikama iz svojih crkava do katedrale i natrag. Platforme prate bosi pokajnici koji na ramenima nose križeve a oko nogu željezne lance, dječaci sa bubnjevima i maskirane osobe koje imaju na glavi šiljate inkvizitorske kape.

Humor

Doktore, je li operacija bila uspješna? – Prijatelju, ja sam sveti Petar…

Poslovice

Hvalisanje je početak sramote. (Japanska)