Kako me 11-godišnja djevojčica naučila praštanju? Novo!

0 preuzimanja

“Moja otac-dijete-ilustracija1kći nije vidjela svog oca još od svoje četvrte godine. Sada ima 11. Kada je imala dvije godine, on me je kontaktirao i pitao ako mogu da mu dopustim da se odrekne svojih roditeljskih prava kako bi joj mogao prestati plaćati alimentaciju. Pristala sam. Željela sam je poštedjeti tuge i to žrtvovanje financijske pomoći je bilo vrijedno toga da on više nikada ne bude u mogućnosti da je razočara opet. Uvijek sam joj govorila istinu o njenom ocu i gdje je otišao. Uvijek sam odgovarala na njena pitanja u skladu s njenim godinama.

Kada je imala 4 godine, on me je nazvao i rekao da ima dijagnosticiran tumor i da je želi vidjeti. Sjedila sam sa strane, dok smo se našli u parku. Tražio je da bude s njom 2 sata a ostao je 20 minuta i više se nikad nije javio. Nakon tog ljeta, sreli smo zajedničkog prijatelja i komentirao je kako ona sliči na njegovu drugu djecu. Rečeno je da se on skrasio i da ima novu obitelj. Stomak mi se tako stegao od bola, razmišljajući koliko je to tek bolno mojoj djevojčici. Prekinula sam razgovor i otišli smo do automobila. I tada sam vidjela njen osmjeh.

Rekla mi je “Mama, on je shvatio kako da postane tata. To je tako lijepa stvar. Sretna sam zbog njegove djece.” I to je dan kada me je 11-godišnje dijete naučilo sve što je trebalo znati o praštanju.”

tekst preuzet sa: www.savjetnikuspjeha.com

Pregleda: 3020 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Ulica milosrđa - priča iz života
Ulica milosrđa - priča iz života

U Bolonji postoji jedna ulica koja nosi vrlo zanimljiv naziv: "Ulica milosrđa". Vrlo je zanimljivo kako je dobila to ime. U njoj se jednoga dana dogodilo ubojstvo.

Reci prije
Reci prije

On je bio ljudina, jaka glasa i odlučnih pokreta. Ona bijaše nježna i osjetljiva. Vjenčali su se.

Zanimljivosti

Najveće zvono na svijetu teži 160 tona, visoko je 6,14 metara i ima promjer 6,6 metara, a izloženo je u Moskovskom Kremlju.

Humor

Na Havajima uzimaju drugi pokrivač. +18°C Dalmatinci, Talijani i Grci uključuju grijanje. +15°C Dalmatinci panično kupuju drugu jaknu od perja s kapuljačom. +10°C Dio životinja priprema se za zimski san. +5°C Dalmatinci masovno odlaze na bolovanje. 0°C Talijanski automobili ne mogu upaliti. -1°C Dah se jasno vidi, a Rusi jedu sladoled i piju hladno pivo. -10°C Francuski automobili ne mogu upaliti. -12°C Politicari počinju pričati o beskućnicima. -15°C Američki automobili ne mogu upaliti. -20°C Dah se može, ne samo vidjeti nego i čuti. -25°C Japanski automobili ne mogu upaliti. -29°C Njemački automobili ne mogu upaliti. -30°C Rusi zakopčavaju gornje gumbe na košuljama. -35°C Ni jedan normalni automobil ne može upaliti. -40°C Ruski automobil ne može upaliti. -50°C Mnogi stanovnici Helsinkija umiru od hladnoće. -60°C U Moskvi zakopčavaju kapute, navlače šubare i rukavice. -80°C Čak i odvjetnici zavlače ruke u vlastite džepove. -100°C Oceani su pokriveni višemetarskim ledom te izumire posljednja flora i fauna na zemlji. -120°C Alkohol se smrzava, a Rusi padaju u tešku depresiju. -273,15°C Takozvana “apsolutna nula” prekida kretanje elementarnih čestica u svakoj materiji. Sa smrznutim suzama na licu, zadnji preživjeli Rus posljednjom snagom liže okamenjeni grumen votke.

Poslovice

Vreća škrtca nema vrha, a vreća rasipnika nema dna. (Rumunjska poslovica)