Nikad ne odustaj Novo!

0 preuzimanja

kamenPostoji priča o čovjeku koji je tisuću puta udario ogromnu stijenu velikim čekićem i ona se nije slomila niti nakon tog tisućitog udarca. Htio je odustati. Ali tko zna zašto, odlučio je udariti još samo jednom, posljednji put prije nego pođe kući. Udario je snažno i stijena se razbila u tisuće sitnih komadića.

Što mislite, je li se stijena slomila zbog tog jednog, posljednjeg udarca ili zbog onih tisuću prije njega? "Ako budeš uvijek išao, stići ćeš kamo si naumio." "Svoje snove ne ostvare samo dvije vrste ljudi: - oni koji nikada ne krenu, - i oni koji prerano odustanu."

Ne odustaj na svom putu, jer uspjeh je možda baš na dohvat ruke. Oni koji odustanu, nikada neće znati koliko su blizu bili. NIKAD NE ODUSTAJ! - naravno ako je cilj dobar.
Pregleda: 1208 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 21. 11. 2019.

Slični dokumenti

Račun za humanost - priča iz života
Račun za humanost - priča iz života

Akhilesh Kumar je čovjek koji radi u marketingu jedne tvrtke sa sjedištem u Dubaiju. Kad je zadnji put išao poslom u Indiju, napravio je nešto što je ostavilo dubok trag u njegovom srcu i srcima gladne djece koju je tamo zatekao.

Više te ne volim! razmišljanje o braku
Više te ne volim! razmišljanje o braku

Kada sam stigao kući, večera je već bila na stolu. Svojoj sam supruzi rekao da za nju imam važnu vijest. Sjela je, da me kao i uvijek sasluša. Gledala me i očekivala tu važnu vijest koju ću joj priopćiti.

Zanimljivosti

U Grad Rim s Vatikanom godišnje hodočasti oko 8 milijuna vjernika, Lourdes 6 milijuna, Jasnu Goru 4 do 5 milijuna, Fatimu 4 milijuna, Guadelupe 2 milijuna. U Mariju Bistricu pristigne oko pola milijuna hodočasnika.

Humor

“Sigurno ste do sada slušali brojna teološka predavanja”, obraća se dekan profesoru s dugim radnim stažom. “Da”, odgovara mu profesor, “ali Bog mi je dao milost da unatoč svemu, još uvijek vjerujem u Njega”.

Poslovice

Tko ni za što na svijetu nije sposoban, taj uvijek ismijava druge. (Madagaskarska poslovica)