Zaključivanje Novo!

0 preuzimanja

sator_ilustracijaZapovjednik i prvi časnik su na terenu. Rastvorili su vreće i spremaju se na spavanje, kad li će časnik: - Gospodine, pogledajte prema gore i recite što vidite. - Vidim milijune zvijezda. - I što vam to govori gospodine? - Astronomski: postoje milijuni galaksija i vjerojatno trilijuni planeta. Teološki gledano, vidim koliko je Bog moćan, a kako smo mi mali i beznačajni. Meteorološki – sutra ćemo imati divan dan. A što vama govori pogled u nebo? - Govori mi, gospodine, da nam je netko ukrao šator. dodatak priči: Često nam je rješenje pred nosom, ali ga ne vidimo ili ne želimo vidjeti. Nekad i zato jer bismo onda morali nešto poduzeti, a na to nismo spremni ili nam se - ne da.

autor nepoznat

Pregleda: 1032 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Zavoli ih!
Zavoli ih!

Koliko nas ljudi svakodnevno izluđuje i naljuti? Da ih pokušamo osvojiti i zavoljeti?

O ljubavi i prijateljstvu - izreke
O ljubavi i prijateljstvu - izreke

Previše vremena provodimo u traženju prave osobe koju bi voljeli ili u nalaženju mana onima koje već volimo, a zapravo bi trebali usavršavati ljubav koju dajemo.

Zanimljivosti

U Kini je samo 1 % katolika, što u brojkama iznosi oko 13 milijuna ljudi. Godišnje svećenici u ovoj najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu krste oko sto pedeset tisuća odraslih.

Humor

Želiš godišnji odmor? NE MOŽE! Godina ima 365 dana. Dnevno spavaš 8 sati, što godišnje iznosi 122 dana. Ostaje 243 dana. Dnevno imaš 8 sati odmora, što iznosi dodatnih 122 dana. Ostaje 121 dan. 52 dana godišnje su nedjelje, kada se ne radi i ostaje 69 dana. 52 dana godišnje su subote, kada se također ne radi i ostaje 17 dana. Dnevno imaš pola sata pauze, što godišnje iznosi 7 dana. Ostaje 10 dana. 9 dana godišnje su blagdani, pa ostaje jedan jedini radni dan. Taj dan je 1. svibnja, Praznik rada, te se na taj dan ne radi. Kako pored svega ovoga uopće možeš tražiti godišnji odmor?!?

Poslovice

Ljubav koja se održava darovima vječno je gladna. (Židovska poslovica)