Uloženi novac - kratka priča Novo!

0 preuzimanja

Izbio je požar i širio se nevjerojatnom brzinom.

Profesionalni vatrogasci, sa svom silom opreme, nemoćno su promatrali kako vatra guta sve pred sobom i prijeti naselju.

I dok su domišljali kako spriječiti katastrofu, ni od kuda se pojavilo vatrogasno vozilo DVD-a i uletjelo u vatrenu stihiju. Iz njega su iskočili vatrogasci i svime što su imali pri sebi počeli gasiti vatru.

Vidjevši to, priključili su im se profesionalci, i zajedničkim nadljudskim naporima ugasili požar.

Vatrogasci iz DVD-a su svojim herojskim činom zaslužili čestitke, ali i zahvalnicu grada uz pripadajuću novčanu nagradu.

Upitani u što će uložiti novac jednoglasno su uzvratili: - U NOVE KOČNICE!

Pregleda: 1080 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Newtonov poučak o uskrsnuću mrtvih
Newtonov poučak o uskrsnuću mrtvih

Jednom su zapitali Isaca Newtona: Kako je moguće da tijela mrtvih, odavno raspadnuta, ponovo postanu tijela svojih duša?

Uspjeh ili promašaj
Uspjeh ili promašaj

edison-zaruljaUspjeh ili promašaj?

Thomas Edison je isprobao 2000 različitih elemenata kako bi saznao koji najbolje odgovara za žarnu nit u žarulji. Kada niti jedan od isprobanih nije ispunio očekivanja njegov pomoćnik se požalio: "Sav naš trud je bio uzaludan. Nismo ništa otkrili."

Edison je vrlo samouvjereno odgovorio: "Oh, prešli smo dugi put i naučili puno toga. Sada znamo da postoji 2000 elemenata koje ne možemo koristiti za izradu žarulje."

tekst preuzet sa: hr.facebook.com

Zanimljivosti

Konoplja je u razdoblju od 3000 godina, sve do 1883., bila bila najkorisnija biljka. Koristila se za izradu tkanina, sapuna, papira, lijekova i ulja.

Humor

Stvori Bog muškarca. Pogleda ga i reče: *“Lijepo si ispao. Zadovoljan sam.” *A onda stvori ženu. *Pogleda je pomno i reče: *“E, ti ćeš se morati šminkati.”

Poslovice

Dobar slikar ne daje ime svojoj slici, loš mora. (Poljska)