Sve zavisi u čijim je rukama Novo!

0 preuzimanja

lopta-ilustracijaKošarkaška lopta u mojim rukama vrijedi oko $19. Košarkaška lopta u rukama Michaela Jordana vrijedi oko $33 milijuna Ovisi u čijim se rukama nalazi Bejzbol lopta u mojim rukama vrijedi oko $6. Bejzbol lopta u rukama Mark McGuire vrijedi oko $19 milijuna. Ovisi u čijim rukama se nalazi Teniski reket u mojim rukama je beskoristan. Teniski reket u rukama Rafaela Nadala je šampionski. Ovisi u čijim rukama se nalazi Štap u mojim rukama će otjerati divlje životinje. Štap u Mojsijevim rukama će otvoriti put kroz more. Ovisi u čijim rukama se nalazi Praćka u mojim rukama je dječja igračka. Praćka u Davidovim rukama je moćno oružje. Ovisi u čijim je rukama Dvije ribe i pet kruščića u mojim rukama jesu par sendviča sa ribom. Dvije ribe i pet kruščića u Božjim rukama nahraniti će tisuće. Ovisi u čijim su rukama Čavli u mojim rukama mogu napraviti kućicu za ptice. Čavli u rukama Gospoda Isusa donose spasenje za cijeli svijet. Ovisi u čijim su rukama Brige, strahovi, i problemi u tvojim rukama su brige, strahovi, i problemi. Predaj ih u Božje ruke i u Njegovim rukama posti će nešto posve drugo. Sve ovisi u čijim je rukama

autor nepoznat

Pregleda: 969 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 04. 12. 2019.

Slični dokumenti

Mačevalac - priča o učenju
Mačevalac - priča o učenju
macevanje-ilustracijaPriča o jednom mačevaocu (i o učenju općenito) Mačevaoca Matajuro Jagjua poslao je otac k učitelju Bonzou. “Ako vrijedno radim, koliko će mi biti potrebno da postanem učitelj?” - upitao je Matajuro. “Deset godina”, rekao je Bonzo. “Ako radim napornije”, pitao je učenik, “koliko će mi onda biti potrebno?” Bonzo je procijenio: “Oko trideset godina.” “Kako sad to? Prvo kažete deset, a sada trideset godina. Izdržat ću bilo kakav napor da u najkraćem vremenu ovladam ovom vještinom.” “E”, rekao je Bonzo, “u tom slučaju bit će potrebno da sa mnom ostaneš pedeset godina. Netko tko se toliko žuri doći do rezultata rijetko brzo uči.” autor nepoznat
Savršeni župnik
Savršeni župnik

Savršeni župnik propovijeda točno deset minuta. Pritom oštro osuđuje sve grijehe, ali tako da se nitko ne osjeća povrijeđenim. Radi od ranoga jutra do ponoći, ali uvijek je svjež i odmoren.

Zanimljivosti

U Kini je samo 1 % katolika, što u brojkama iznosi oko 13 milijuna ljudi. Godišnje svećenici u ovoj najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu krste oko sto pedeset tisuća odraslih.

Humor

Želiš godišnji odmor? NE MOŽE! Godina ima 365 dana. Dnevno spavaš 8 sati, što godišnje iznosi 122 dana. Ostaje 243 dana. Dnevno imaš 8 sati odmora, što iznosi dodatnih 122 dana. Ostaje 121 dan. 52 dana godišnje su nedjelje, kada se ne radi i ostaje 69 dana. 52 dana godišnje su subote, kada se također ne radi i ostaje 17 dana. Dnevno imaš pola sata pauze, što godišnje iznosi 7 dana. Ostaje 10 dana. 9 dana godišnje su blagdani, pa ostaje jedan jedini radni dan. Taj dan je 1. svibnja, Praznik rada, te se na taj dan ne radi. Kako pored svega ovoga uopće možeš tražiti godišnji odmor?!?

Poslovice

Ljubav koja se održava darovima vječno je gladna. (Židovska poslovica)