Ljubav je dosjetljiva - poučna priča Novo!

0 preuzimanja

majka_dijete1Tridesetogodišnji Talijan pripovijeda: Sestra i ja stanujemo u istom dijelu grada, a ipak se vidimo tako rijetko. Majka u pismima postavlja uvijek isto pitanje: Kad si posljednji put vidio sestru?

Nevoljko sam joj otpisao: Prije tri mjeseca.

Nakon toga sam primio čudnu pošiljku. Majka mi je poslala prvu i treću stranicu pisma upućenoga i sestri i meni. Znao sam da su druga i četvrta kod sestre.

Od tada primamo barem jedno polovično pismo mjesečno.

I svaki put ga zajedno pročitamo. Ili kod nje ili kod mene.

Što sve ne smisli majka?!

Pregleda: 1085 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 11. 12. 2019.

Slični dokumenti

Postoji li zlo?
Postoji li zlo?

Sveučilišni profesor postavio je studentima pitanje: "Je li Bog stvorio sve što postoji?".Jedan student mu je smjelo odgovorio: "Da, Bog je stvorio sve što postoji!"

Pobijediti strah, stres i samog sebe - poučna priča
Pobijediti strah, stres i samog sebe - poučna priča

Dogodilo se to u jednom restoranu. Žohar je iznenada pao na njeno rame. Počela je vrištati i skakati i pokušavala objema rukama maknuti kukca. Cijeli restoran se okrenuo prema njoj.

Zanimljivosti

Sedamdesetih godina prošlog stoljeća počela se pisati enciklopedija “Bibliotheca Sanctorum” s imenima i životopisima svetaca. Ima 30 svezaka s preko 8 000 stranica i stalno se ispravlja i nadopunjuje.

Humor

U ono vrijeme Ivica zakasnio u školu. Pozdravi: “Hvaljen Isus!” Drug učitelj ga izbaci iz razreda s riječima: “Izlazi i pozdravi kako treba!” Ivica ponovo uđe i reče: HVALJEN ISUS I MARIJA!

Poslovice

Slušaj druge ili će te vlastiti jezik učiniti gluhim. (Indijska)