Miš i glazba Novo!

0 preuzimanja

Jednom je prilikom učiteljica zamolila Steviea Morrisa da joj pomogne pronaći miša koji je pobjegao za vrijeme pokusa. To ne bi bilo ništa čudno da Stevie nije bio slijep. I svi su ga sažalijevali pa nitko u razredu nije zamijetio njegov izvanredan sluh. Tada je Stevie po prvi put osjetio da netko priznaje i cijeni dar njegovog sluha; njegova učiteljica. I sam je kasnije govorio da je upravo taj događaj bio početak promjena u njegovom životu. Od toga se dana još više trudio oko svoga sluha. I postao jedan od najpoznatijih glazbenika 70-ih godina...

Stevie Wonder

Pregleda: 1101 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 11. 12. 2019.

Slični dokumenti

Plaćeni osmijeh - priča za razmišljanje
Plaćeni osmijeh - priča za razmišljanje

"Mama, zašto si tako dražesna i nasmiješena kada te gledaju na televiziji, a kod kuće si uvijek namrgođena i mrzovoljna?", upita dijete svoju majku, popularnu televizijsku voditeljicu.

Anjana, brižni čimpanza - istinita priča
Anjana, brižni čimpanza - istinita priča

Na Institutu za ugrožene vrste u Južnoj Karolini u SAD-u, za vrijeme uragana Hannah koji je danima bjesnio u rujnu 2008., dva bijela tigrića ostala su bez majke.

Zanimljivosti

Konoplja je u razdoblju od 3000 godina, sve do 1883., bila bila najkorisnija biljka. Koristila se za izradu tkanina, sapuna, papira, lijekova i ulja.

Humor

Stvori Bog muškarca. Pogleda ga i reče: *“Lijepo si ispao. Zadovoljan sam.” *A onda stvori ženu. *Pogleda je pomno i reče: *“E, ti ćeš se morati šminkati.”

Poslovice

Dobar slikar ne daje ime svojoj slici, loš mora. (Poljska)