Filozofija moga oca Novo!

0 preuzimanja

Što ima? - Nema ništa. Učim. Učiš? Čestitam. - Pala sam na ispitu. Pala? Čestitam. - Položila sam ispit. Super. Čestitam. Gdje si? - Evo me u gradu. Izašla sam. Izašla? Čestitam. Jutros… Ja sam na poslu, gdje si ti? - U kući. U kući? Čestitam. - A zašto ti meni stalno nešto čestitaš? Pa… Prekidam ga. - Znaš, tata, možda ti to i nije loše. Shvaćati život kao niz malih uspjeha na kojima se čestita!

Nepoznat autor

Pregleda: 1013 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 20. 05. 2020.

Slični dokumenti

Moj Bog (J. Pupačić)
Moj Bog (J. Pupačić)

Isus_djeca_ilustracijaNašao sam ga i On je našao mene moj Bog koji me voli. Našli smo se tražeći jedan drugog i našao sam ga u sebi jer živi u meni i za me i ja se u njemu radujem. Od iskona bili smo skupa i do konca bit će mi pratilac moj Bog.

Krtica i sunce - Stjepan Lice
Krtica i sunce - Stjepan Lice

Nekada su krtica i sunce povazdan bili zajedno. Zanosno su se družili i natjecali tko će se domisliti ljepšoj igri. Kad bi se umorili, počinuli bi zagledani jedno u drugo.

Zanimljivosti

Na jugoistoku Rumunjske postoji ikona Rasplakane Gospe za koju se vjeruje da je 1699. godine plakala 26 dana. Ikoni se pripisuje čudesno ozdravljenje od sljepoće stoga joj na blagdan Velike Gospe hrle tisuće hodočasnika.

Humor

– Noćas je kod nas došao anđeo i donio ti malu seku. Želiš li je vidjeti? – A je li anđeo još tu, njega bih radije vidio.

Poslovice

Tko pobijedi strah taj je i tigru opasan protivnik. (Indijska)