Sve što trebam znati naučio me Noa Novo!

0 preuzimanja

Noa_korablja_duhovita_ilustracijaNe kasni na brod! Sjeti se da smo svi na istom brodu! Planiraj unaprijed! Nije kišilo kad je Noa gradio arku! Budi u formi, kad budeš imao 600 godina netko bi od tebe mogao zatražiti da napraviš nešto zaista veliko! Ne slušaj kritičare, nastavi s poslom koji treba učiniti! Gradi svoju budućnost na visokim temeljima! Sigurnije je putovati u paru! Brzina nije uvijek prednost. Puževi i gepardi bili su na istom brodu. Kad si pod stresom, plutaj malo! Sjeti se arku su gradili amateri a Titanik profesionalci! Oluja ti ne može ništa kad si s Bogom, na kraju te uvijek čeka duga.

Pregleda: 1092 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 09. 2019.

Slični dokumenti

Tri stabla
Tri stabla

Bila jednom tri stabla. Razmatrala su svoje nade i snove kada prvo stablo reče: Jednog dana, nadam se, ja ću postati kovčeg za blago.

Pravi asketski život
Pravi asketski život

Dok je s uspavanim djetetom na grudima ležala njegova žena spavajući mirno na jednoj polovici kreveta lažni asketa je oko ponoći objavio: 'Vrijeme je da ostavim svoj dom i potražim Boga.

Zanimljivosti

Maslinski vrt su 1681. od muslimana otkupili Hrvati, braća Branković iz Sarajeva i darovali ga franjevcima na čuvanje.

Humor

Neki poduzetnik upitao svog župnika: Kome se trebam moliti da mi financijska dolazi rjeđe? – Najbolje sv. Bartulu! Njega su živog oderali, pa zna kako Vam je.

Poslovice

Ljubav koja se održava darovima vječno je gladna. (Židovska poslovica)