Upravo sada Novo!

0 preuzimanja

list-ilustracija-upravo-sadaZaustavi se na trenutak i uspokoji svoje misli. Što vidiš? Oslobodi se tjeskoba i pogledaj oko sebe. Vidiš svijet ispunjen ljepotom. Vidiš život ispunjen mogućnostima. Vidiš snove koji se rađaju, njeguju i ostvaruju. Da, postoje izazovi. Da, postoji tuga. Da, postoji nasilje i mržnja. Ali još više postoji ljubav, dobrota, radost. Budućnost je neizvjesna. A to znači da nema ograničenja koliko je lijepom i radosnom možeš učiniti. Ono što imaš jest sadašnji trenutak. I on je potpun, onakav kakav treba biti. To je tvoje vrijeme za život. Razmišljaj o dragocjenosti svoga života i o tome kako si blagoslovljen jer si ga iskusio. Sada je svaka tjeskoba oko budućnosti samo iluzija. Oslobodi je se. Neka izblijedi, nestane. Najbolje što možeš učiniti za budućnost jest živjeti sa svime što imaš u sadašnjosti. Sada si u poziciji stvarati stvarne i trajne pozitivne vrijednosti za svijet u kojem živiš. Slijedi svoje srce. Kako? Budi ono što uistinu jesi. Možda si odlutao od sebe. U svome srcu znaš da si ovdje s razlogom. Sad je vrijeme da se vratiš kući. Bol koju osjećaš jest ta svrha, razlog življenja. Kada to uspije, bit ćeš više živ nego što si ikada mogao zamisliti. Življenja koje čezne da se bolu istrgne. Diši u ljepoti koja te okružuje, ljepoti i bogatstvu života. To je tvoj dar. To je tvoja sreća. To je tvoj blagoslov. Tvoje je da živiš, iskusiš, ispuniš. Upravo sada! autor nepoznat
Pregleda: 1279 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 30. 11. -0001.

Slični dokumenti

Vrijeme za obitelj
Vrijeme za obitelj

- Tata! Tata koji je čitao novine promrmlja: - Ma, što je dijete? - Hoću li i ja morati čitati novine kad odrastem? - Pa naravno. - Zašto, tata? Tata nije ništa čuo jer je nastavio čitati novine. - Zašto tata? Želio bih znati!

Unutarnja sloboda - priča o dragom kamenu
Unutarnja sloboda - priča o dragom kamenu

Neki siromašni seljak trčeći dođe svetom čovjeku koji se odmarao pod drvetom.

- Kamen! Kamen! Daj mi dragi kamen!

Zanimljivosti

Na jugoistoku Rumunjske postoji ikona Rasplakane Gospe za koju se vjeruje da je 1699. godine plakala 26 dana. Ikoni se pripisuje čudesno ozdravljenje od sljepoće stoga joj na blagdan Velike Gospe hrle tisuće hodočasnika.

Humor

– Noćas je kod nas došao anđeo i donio ti malu seku. Želiš li je vidjeti? – A je li anđeo još tu, njega bih radije vidio.

Poslovice

Tko pobijedi strah taj je i tigru opasan protivnik. (Indijska)