Bi li pobjegao? Novo!

0 preuzimanja

bijeg_animacijaNakon što pročitaš ovo pismo postavi si pitanje: "Bi li pobjegao?" Zamisli da se ovo sada događa - upravo tebi... Jedno jutro u crkvi za vrijeme sv. Mise; 2000 osoba iznenađeno gleda u dva pristigla gosta. . . Obojica od glave do pete u crnom s automatskim puškama u rukama. Jedan vikne: „SVI ONI KOJI MISLE DA VRIJEDI ZA ISUSA KRISTA DOBITI METAK, NEKA OSTANU SJEDITI" Zbor je odmah odjurio... Kidnuli su neki i od vodećih osoba... Otišla je većina prisutnih.... Od 2000 vjernika ostalo je 20. Maskirani čovjek pogleda svećenika i reče: “Dobro je oče, oslobodio sam te dvoličnih. Možeš započeti sa svetom Misom”. I sa svojim pratiteljem ode u nepoznatom pravcu.   Kako li ljudi smiješno lagano odbacuju Boga a potom Ga pitaju zašto je svijet ovakav.... Sad se vratimo na pitanje s početka: “Bi li pobjegao?" Kako god odgovorio imaj na umu riječi sv. Augustina: ZA SEBE SI NAS STVORIO BOŽE I NEMIRNO JE SRCE NAŠE DOK NE OTPOČINE U TEBI.

autor nepoznat

Pregleda: 1290 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 22. 11. 2019.

Slični dokumenti

Cigla i audi
Cigla i audi

Mladi direktor uspješne tvrtke prolazio je kroz naselje u novom audiju malo brže od dozvoljene brzine. Usporio je videći djecu kako se igraju između parkiranih automobila.

Kada počinje Božić?
Kada počinje Božić?
Božić počinje kada slabi jakomu slabost oprosti, kada jaki zavoli snagu slaboga, kada bogati počne dijeliti imanje sa siromašnima, kada glasni zastane pokraj nijemoga i shvati što mu je on želio reći, kada značajno postane beznačajno, a nevažno postane važnim i velikim, kad usred tame jedno maleno svjetlo obećava bezbrižnost i život u svjetlu, a ti ne odugovlačiš, nego pođeš, takav kakav jesi, prema tome svjetlu, tada, da, tada počinje Božić. (Rolf Krenzer)

Zanimljivosti

U Bibliji se psi spominju 14 puta, lavovi 55 puta, a zanimljivo je da se domaće mačke uopće ne spominju.

Humor

“Pero, jako si se promijenio. Puno si viši nego kad sam te zadnji put vidio; mršaviji si; kosa ti je smeđa a bila je crna…” “Ali ja nisam Pero, ja sam Ivan.” “Što? I ime si promijenio!?!”

Poslovice

Ljubav koja se održava darovima vječno je gladna. (Židovska poslovica)