Maske Novo!

0 preuzimanja

maska_ilustracijaJednom se na plaži susretoše Ljepota i Rugoba. Okupajmo se - rekoše. Skinu se i zaplivaju. Nakon nekog vremena Rugoba izađe iz mora, odjene odjeću koja je pripadala Ljepoti i ode svojim putem. Kad je Ljepota izašla iz mora nije našla svoju odjeću. A kako se stidjela hodati naga, odjene Rugobinu odjeću i pođe i ona svojim putem. Ljudi i danas često zamijene jednu za drugu. Ipak ima i onih koji prepoznaju Ljepotu bez obzira na to kako je odjevena, kao i onih koji prepoznaju Rugobu ne dajući se zavesti njezinom odjećom.

Pregleda: 2184 Pregleda
Preuzimanje: 0 puta
Ažurirano: 24. 09. 2019.

Slični dokumenti

Kako živjeti sigurnije...
Kako živjeti sigurnije...

Biblija_mladih1. U bolnicama se događa 32-33% smrti. Izbjegavajte bolnice iznad svega.

2. U automobilu se dogodi čak 20% tragičnih nesreća, stoga izbjegavajte automobile.

3. U kući se dogodi 17% nesreća - ne ostajte previše u kući. 4. Pješacima se dogodi 14% tragičnih nesreća - izbjegavajte hodanje ulicama i pločnicima. 5. Izbjegavajte putovanja avionom, željeznicom ili brodom jer se u ovim prometalima događa 16% od svih nesreća. Kako se u crkvi događa tek 0,001% smrtnih slučajeva, a i oni su obično povezani s nekim prijašnjim zdravstvenim problemima, logika nam nalaže da je najsigurnije mjesto na svijetu crkva. Biblijsko proučavanje je također sigurno. Postotak smrti tijekom biblijskog proučavanja je još manji. ZBOG SIGURNOSTI - Idite u crkvu i čitajte svoju Bibliju.TO VAM MOŽE SAČUVATI ŽIVOT!

Pravi asketski život
Pravi asketski život

Dok je s uspavanim djetetom na grudima ležala njegova žena spavajući mirno na jednoj polovici kreveta lažni asketa je oko ponoći objavio: 'Vrijeme je da ostavim svoj dom i potražim Boga.

Zanimljivosti

Konoplja je u razdoblju od 3000 godina, sve do 1883., bila bila najkorisnija biljka. Koristila se za izradu tkanina, sapuna, papira, lijekova i ulja.

Humor

Stvori Bog muškarca. Pogleda ga i reče: *“Lijepo si ispao. Zadovoljan sam.” *A onda stvori ženu. *Pogleda je pomno i reče: *“E, ti ćeš se morati šminkati.”

Poslovice

Dobar slikar ne daje ime svojoj slici, loš mora. (Poljska)